RSNA 2020: Samsung prezintă cele mai recente inovații în radiologie

516
Samsung prezinta cele mai recente inovatii in radiologie la RSNA 2020
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung își expune portofoliul de imagistică medicală cu cele mai recente inovații în domeniul radiologiei în ultrasunete, radiografie digitală și tomografie computerizată mobilă la RSNA 2020. Radiological Society of North America (RSNA) 2020 este în desfășurare, 29 noiembrie – 5 decembrie.

RSNA este cel mai mare și cel mai important congres anual de radiologie din Chicago, numit după societatea care îl organizează. Congresul are loc în săptămâna de după Ziua Recunoștinței din SUA, adică din ultimul weekend din noiembrie. Samsung prezintă ultimele sale noutăți în domeniul de diagnosticare cu ultrasunete. Samsung expune și aparate de radiografie digitală și tomografie computerizată mobilă la această reuniune anuală din Statele Unite.

Anul acesta a fost un an esențial pentru Samsung privind lansarea de noi soluții într-o varietate de domenii. Expunem progresele noastre în domeniile de imagistică cu ultrasunete, radiografie digitală și CT mobilă”. A declarat Yongkwan Kim, șeful Health & Medical Equipment Business la Samsung și CEO al Samsung Medison, conform Samsung Newsroom.

Noi aparate Samsung de ecografie și tomografie computerizată

Samsung prezentă, printre altele, la RSNA și aparatul RS85 Prestige. Este conceput pentru a oferi performanțe remarcabile de scanare cu claritate constantă a imaginii, adâncime de penetrare și sensibilitate la perfuzia fluxului sanguin pentru a spori funcționalitatea examinării abdominale și a sânilor. Mai presus de toate, RS85 Prestige oferă imagini în timp real clinicienilor, lucru esențial în imagistica cu ultrasunete. Samsung a lansat anul acesta noi ecografe HERA și la ISUOG World Congress 2020.

Funcții noi cu noul aparat Samsung RS85 Prestige:

  • EzHRI ajută la diagnosticarea ficatului gras. Arată gradul de grăsime la ficatului după analizarea imaginilor cu ultrasunete și comparând nivelul de luminozitate al locației selectate automat pentru parenchimul hepatic și cortexul renal.
  • TAI (Tissue Attenuation Imaging), TSI (Tissue Scatter distribution Imaging) sunt alte două funcții. Acestea asigură măsurarea cantitativă a atenuării țesuturilor și măsurarea distribuției dispersiei tisulare pentru a evalua modificările ficatului steatotic.
  • LA2-14A este un S-Vue Transducer cu tehnologie monocristal. Oferă o distincție clară în imaginile structurilor anatomice bazate pe SNR ridicat și penetrare profundă. Ca un traductor monocristal adăugat la tehnologia de imagistică de înaltă rezoluție, Crystal Architecture furnizează imagini utile pentru diagnosticarea tumorilor tiroidiene și mamare.

RSNA – Radiological Society of North America este o societate internațională de radiologi, fizicieni și profesionisti din domeniul medical. RSNA are peste 54.000 de membri din întreaga lume. RSNA a fost înființată în 1915 și are sediul în Oak Brook, Illinois, SUA.

Funcții suplimentare pentru flux de lucru simplificat și diagnostice precise:

  • S-Detect simplifică procesele de examinare a sânilor prin furnizarea de analize ale leziunii selectate și raportarea standard pe baza BI-RADS ATLAS.
  • S-Shearwave Imaging permite evaluarea neinvazivă a rigidității țesutului/leziunilor în aplicații precum sân, ficat și prostată. Funcția are elastogramă codificată prin culori, măsurători cantitative și opțiuni de afișare duale sau unice. Ajută la diagnosticarea hepatocirozei și a tumorilor.

Aparat de radiografie digitală mobilă cu noi funcții

Samsung prezintă la RSNA 2020 și aparatul de radiografia digitală mobilă premium Samsung AccE GM85. Acesta oferă performanțe de neegalat prin îmbunătățirea încrederii în diagnostic și a fluxului de lucru. AccE GM85 este alimentat de o baterie litiu-ion și a demonstrat performanțe fără precedent în timpul pandemiei recente. Aparatul este potrivit nevoilor generale de imagistică, iar caracterul său practic este evidențiat prin setul său de caracteristici unice.

Încărcarea rapidă și bateria de lungă durată permit încărcarea completă patru ore pentru o durată de funcționare de o zi. Tehnologia bateriei Li-ion oferă o stabilitate sporită în intervale mai mari de temperatură, iar compoziția fără plumb este mai prietenoasă pentru mediu.

Functii noi cu Samsung AccE GM85:

  • SimGrid eficientizează fluxul de lucru și reduce timpul total de examinare cu 28% prin omiterea instalării grilei și eliminarea din fluxul de lucru convențional.
  • S-Vue oferă o calitate a imaginii mai bună și reduce semnificativ doza de radiații în timpul examinărilor. Dozajul poate fi redus cu până la 45% pentru abdomenul pediatric; 15,5% pentru pieptul pediatric; și 27% pentru examenele de craniu pediatric cu noul motor S-Vue.

Două noi opțiuni software pentru linia de echipamente DR:

  • Value Up Package 2021, o suită de instrumente de îmbunătățire a fluxului de lucru și de diagnosticare pentru sistemele Samsung DR. Algoritmul AI oferă automat o vizualizare head-up a AP/PA în piept; funcție S-Align îmbunătățită cu informații despre unghiul tubului și al detectorului față de DICOM; și multe alte instrumente pentru a oferi asistență clinică îmbunătățită.
  • Mirror View, oglindire în timp real a ecranului wireless pe un Smart TV sau afișaj compatibil Miracast pentru utilizare într-un mediu ER/Trauma sau sala de operații.

Tomografie computerizata cu BodyTom Elite și OmniTom

La RSNA 2020 sunt prezentate și BodyTom Elite și OmniTom, CT-uri mobile pentru tot corpul și cap. Aceste CT-uri (computere tomograf) mobile pot fi utilizate oriunde și ori de câte ori este nevoie de imagistică fără restricții de spațiu fizic și putere. Dispozitivele mobile Samsung CT sunt utilizate de numeroase instituții medicale în unități de terapie intensivă, camere de urgență, camere ortopedice și de neurochirurgie și ambulanțe.

În plus, Samsung prezentă la RSNA 2020 și un Photon Counting Detector (PCD). Este un aparat cu tehnologie de ultimă oră care măsoară fotonii emiși de razele X. PCD, în prezent în curs de dezvoltare, are potențialul de a permite optimizarea dozei, permițând utilizatorului să reducă expunerea în timp ce menține calitatea imaginii sau să mărească calitatea imaginii păstrând echivalența dozei în comparație cu detectoarele CT utilizate în prezent.