Interfața One UI 2.5 ajunge la Galaxy A31 și Galaxy M51 cu o actualizare

472
Interfata One UI 2 5 ajunge la Galaxy A31 si Galaxy M51 cu o actualizare
Sursa Foto: tizenhelp.com

Samsung lansează noua sa actualizare pentru a implementa interfața One UI 2.5 pentru Galaxy A31 și Galaxy M51. Actualizarea va aduce mai multe funcții și caracteristici pe aceste telefoane pentru confortul în utilizare. Conform graficului de actualizare acesta aduce versiunea de firmware A315NKSU1BTK2 pentru Galaxy A31 și M515FXXU1BTK4 pentru Galaxy M51.

Cu această actualizare la interfața One UI 2.5, cele două modele vor primi și un patch de securitate din noiembrie. Conform Tizen Help, acestă actualizare de securitate este pentru îmbunătățirea stabilității și securității celor două smartphone-uri.

Galaxy A31 și Galaxy M51 actualizate la One UI 2.5

One UI este o interfață software realizată de Samsung pentru dispozitivele sale Android. Compania a actualizat-o în mod constant pentru a spori experiența utilizatorului la cel mai bun nivel posibil. Gigantul tech este foarte atent cu actualizările pentru toate modelele sale în ultimul timp. Pentru că Galaxy A31 și Galaxy M51 au fost foarte bine primite de public interfața One UI 2.5 nu putea lipsi de la acestea.

Actualizarea actuală aduce o setare și un design îmbunătățit pentru tastatură pentru o funcționare rapidă cu autocolantele Bitmoji din modul Always on Display. De asemenea, vor exista câteva modificări în gesturile de navigare Google legate de aplicațiile terță parte.

Always on Display este o caracteristică care arată informații limitate pe ecran în timp ce telefonul doarme. Această tehnologie a fost introdusă de Nokia în 2009 cu modelul N86. Samsung a introdus-o cu Galaxy S7. Always On Display consumă aproximativ 3% energie.

Camerele vor fi și ele modernizate oferind mai multă claritate și îmbunătățiri în modurile de fotografiere. Există și o opțiune de buton de solicitare pentru ca utilizatorii să solicite o parolă Wi-Fi în zona Wi-Fi și o opțiune a funcțiilor SOS prin mesaje. În afară de aceste funcții, bug-urile au fost eliminate, iar afișajul general a fost îmbunătățit.

Samsung Galaxy A31 a primit deja interfața One UI 2.5 în Coreea și actualizarea va fi extinsă în zilele următoare și în alte zone. Samsung nu a specificat ce țări vor primi în perioada următoare actualizarea One UI 2.5 pentru A31. Pentru Galaxy M51 actualizarea este deja disponibilă în Rusia și Ucraina. Actualizarea este de așteptat să vă ajungă în curând și în alte țări din Europa, sperăm și în România. Puteți să verificați manual actualizările pentru cele două din SetăriActualizare softwareDescărcare și instalare.