Interfața Samsung One UI 4.1.1 disponibilă pentru seria Galaxy S22

228
Interfata Samsung One UI 4.1.1 disponibila pentru seria Galaxy S22
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a început să lanseze actualizarea la interfața One UI 4.1.1 pentru seria Galaxy S22. Actualizarea a debutat recent în Statele Unite și se va extinde în mai multe țări în zilele următoare. Actualizarea este disponibilă momentan pentru modelele deblocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă din SUA.

Toate cele trei modele din seria Galaxy S22, Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra din SUA au primit noua actualizare. Interfața Samsung One UI 4.1.1 bazată pe Android 12 este ultimul pas înainte de trecerea acestei serii la Android 13 și One UI 5.0.

Seria Galaxy S22 actualizată la One UI 4.1.1 în SUA

Actualizarea la interfața Samsung One UI 4.1.1 pentru seria Galaxy S22 vine cu versiunea de firmware S90xUSQU2AVHB în SUA. Deși actualizarea nu aduce patch-ul de securitate din septembrie 2022, îmbunătățește versiunea One UI și aduce câteva noutăți la aplicațiile Private Share și Smart View. Pentru a instala noua actualizare, accesați Setări -> Actualizare software pe smartphone-ul dvs. și atingeți Descărcare și instalare.

Actualizarea oferă posibilitatea de a redenumi numele fișierelor care sunt partajate prin Private Share. Pentru a face acest lucru, navigați la Private Share, selectați fișierele trimise sau primite, faceți clic pe meniul cu trei puncte și selectați Editare nume. Samsung a îmbunătățit și Smart View pe telefoanele din seria Galaxy S22. Acum, funcția Multi View a Smart View arată mai multe opțiuni, cum ar fi Ecran complet, Picture-in-Picture și multe altele. Recent aplicația Private Share a fost actualizată de Samsung.

Private Share permite utilizatorilor să-și partajeze fișierele în mod privat. Expeditorul va putea seta o dată de expirare pentru fișiere. Fișierele partajate prin Private Share vor fi șterse automat de pe dispozitivul destinatarului după expirare.

Dacă vă întrebați, actualizarea One UI 4.1.1 pentru seria Galaxy S22 este încă bazată pe Android 12, nu pe Android 12L. Samsung a rezervat versiunea One UI 4.1.1 bazată pe Android 12L pentru smartphone-urile sale Galaxy Z Fold și dispozitivele din seria Galaxy Tab. Potrivit SamMobile, noua actualizare ar putea fi lansată în curând și în alte părți ale lumii.