Samsung anunță întreruperea temporară a producției lui Galaxy Note 7

1835

Conform BBC și Wall Street Journal, prin știri publicate astăzi 10.10.1016 anunță că gigantul tehnologic coreean a oprit temporar producția la phablet-ul Samsung Galaxy Note 7, pe fondul problemelor legate de bateria telefonului.

Deasemenea agenția Reuters și agenția de știri Yonhap din Coreea de Sud citând oficiali anonimi din cadrul companiei a anunțat același lucru – compania a oprit temporar liniile de producție la Galaxy Note 7. Oficialii companiei Samsung speră ca problemele apărute să fie rezolvate cât mai repede și în acest fel să poată reîncepe producția la Galaxy Note 7.

Terminalul Note 7 produs de Samsung a fost lansat abia în august. Phablet-ul Galaxy Note 7 a venit cu foarte multe caracteristici noi, a fost așteptat cu brațele deschise de o mulțime de fani ai gamei Note dar și de foarte mulți utilizatori care doreau un Galaxy Note nou.Mai ales pe fani, această problemă ivită la Note 7 nu credem că îi va îndepărta de gama prevăzută cu un stylus, o caracteristică importantă a acestei game.

Firma sud-coreeană a emis o rechemare a smartphone-lor în luna septembrie și a asigurat clienții în ultima lună că va înlocui telefoanele cu probleme.

Samsung a declarat recent că supraîncălzirea bateriei a fost cauzată de o „eroare rară”.

Gigantul sud-coreean nu a comentat deocamdată informaţiile.

SURSĂWall Street Journal