Samsung a făcut investigații serioase în cazul Galaxy Note 7

1403

Aprinderea bateriei a dus la schimbarea terminalelor cu probleme și în final la oprirea producției lui Note 7. Samsung Electronics a spus că va face publice rezultatele acestei anchete.

Surse din industrie citate într-un nou raport din Coreea de Sud, afirmă că rezultatele vor fi anunțate luna viitoare.

La data de 11 noiembrie, gigantul tech coreean a lansat o nouă serie de investigații pentru a afla cauzele mai multor incendii și explozii legate de acest telefon.

Samsung lucrează cu mai multe agenții de siguranță a produselor, și cu experți în acest domeniu din Statele Unite, cât și din Corea de Sud.

Bateriile au fost initial considerate a fi vinovatul principal, dar problema a fost rezolvată atunci când Samsung a apelat la alți furnizori.

Se crede totuși, că un cumul de factori trebuie să fi jucat un rol esential în decesul lui Galaxy Note 7.

Producția lui Galaxy Note 7 a fost oprită, iar compania continuă să îndemne utilizatorii să vină cu smartphone-ul pentru a fi schimbat sau pentru o rambursare completă.

Samsung dorește cu siguranță să lămurească acest lucru înainte de lansarea lui Galaxy S8, astfel ca să nu existe motive de îngrijorare cu privire la calitatea produselor sale.

Rezultatele anchetei nu vor afecta imaginea brandului Samsung înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S8 la începutul anului viitor.

SURSĂKoreaHerald