Acum puteți transfera istoricul chat-ului WhatsApp de pe iPhone pe Galaxy

415
WhatsApp fotografii HD
Sursa Foto: via Future

În timpul recentului eveniment Samsung Galaxy Unpacked, a existat un mic, dar important anunț de la WhatsApp. Compania a dezvăluit că în curând va permite ca istoricul chat-ului, notele vocale și fotografiile să treacă între dispozitivele iPhone și Android, începând cu telefoanele Samsung.

Ziua este în sfârșit aici, deși limitată în prezent la dispozitivele Samsung care rulează Android 10 sau o versiune ulterioară. Este un proces destul de complicat, conform TomsGuide, dar, ca proces unic, ar trebui să vă fie atrăgător. Aproape totul va fi transferat din WhatsApp, mai puțin istoricul apelurilor și numele afișate.

Cum transferați istoricul chat-urilor WhatsApp de pe iPhone pe Galaxy

Înainte de a începe, aveți nevoie de acces atât la telefoanele Samsung (care rulează Android 10 sau o versiune ulterioară), cât și la iPhone-ul din care doriți să transferați. Ambele dispozitive trebuie să utilizeze același număr de telefon. Reprezentanții aplicației de mesagerie spun că telefonul Android trebuie să fie „nou din fabrică sau să revină la setările din fabrică”.

În ianuarie 2018, WhatsApp a lansat o versiune a aplicației pentru întreprinderi mici și mijlocii, numită WhatsApp Business. Aceasta permite firmelor să comunice mai ușor cu clienții care folosesc versiunea standard WhatsApp pe smartphone.

Odată ce aveți totul în stare bună și gata în față, puteți începe procesul.

  • Primul pas este să porniți noul dispozitiv Samsung și să îl conectați la iPhone prin cablul USB-C la Lightning.
  • Deschideți aplicația Samsung SmartSwitch și selectați „Smart Switch” ca mod de transfer.
  • Telefonul vă va cere să scanați codul QR de pe ecran folosind aplicația camerei iPhone.
  • Odată ce ați terminat, atingeți „Start” pe iPhone și așteptați confirmarea că pasul este finalizat.
  • Reveniți la telefonul dvs. Samsung și deschideți WhatsApp, asigurându-vă că vă conectați utilizând același număr de telefon ca iPhone-ul.
  • Atingeți promptul pe care scrie „Import” și așteptați finalizarea procesului. Acum ar trebui să vă vedeți toate chat-urile care vă așteaptă, ca și când nu ați fi trecut niciodată de pe iPhone.

Rețineți că WhatsApp spune că contul dvs. nu va fi șters de pe iPhone până nu o faceți singur. În acest caz asigurați-vă că efectuați o resetare completă din fabrică dacă intenționați să vindeți telefonul.

Evident, totul este foarte centrat pe Samsung și va fi interesant să vedem ce aplicație de transfer este recomandată atunci când WhatsApp o deschide altor producători de Android. Sperăm că WhatsApp va avea ceva de spus și despre calendarele de pe acest front în curând.