Acasă Stiri Existența modelelor Samsung Galaxy J3, J5 și J7 din 2017 confirmată de...

Existența modelelor Samsung Galaxy J3, J5 și J7 din 2017 confirmată de Samsung

Seria Samsung Galaxy J este una dintre cele mai populare de la Samsung, telefoane cu un preț foarte accesibil și apreciate de mulți utilizatori, deci nu este de mirare că Samsung revigorează întreaga sa linie J în 2017.

Până în prezent, modelele din acest an Samsung Galaxy J3, J5 și J7 au primit certificări FCC, în timp ce numeroase scurgeri de informații au aratat, detalii despre specificațiile și designul lor. Toate aceste lucruri indică faptul că anunțul pentru lansarea trio-ului J 2017 este iminent, iar acum Samsung chiar le-a confirmat oficial existența, deși într-un loc surprinzător.

Pagina de informații coreeană a lui Samsung pentru aplicația „Kids Mode” a fost recent actualizată pentru a lista toate dispozitivele compatibile. Acolo, Samsung Galaxy J3 (2017), J5 (2017) și J7 (2017) sunt listate alături de telefoanele deja lansate, în ciuda faptului că nu au fost anunțate oficial.

De asemenea, putem vedea Samsung Galaxy J7 Pop și J7 Max pe această listă. Ceea ce este interesant și suspect, Galaxy Note 7 este acolo, probabil dintr-un motiv oarecare, în ciuda faptului că acest telefon a fost oprit din fabricație la sfârșitul anului trecut.

Samsung Galaxy J7 Pop și Max nu au fost încă lansate oficial, dar ele sunt pentru piața din Benelux.

 Benelux este o uniune economică în Europa de Vest, compusă din trei monarhii vecine: Belgia, Olanda și Luxemburg. Numele este format din literele de la începutul numelui fiecărei țări componente, Belgia, Netherlands și Luxemburg. Numele Benelux însă, este folosit în prezent mai mult într-un mod generic. 

Și Samsung Galaxy J3 (2017) este acolo, dar este probabil versiunea care va fi vândută doar în Statele Unite. Galaxy J3 (2017) pentru S.U.A. are numărul de model SM-J327, iar cel pentru piața UE și alte piețe va avea numărul de model SM-J330 și va avea specificații diferite.

Galaxy J7 (2017) are un scanner de amprente, un ecran de 5.5 inch AMOLED full HD. Cu 3GB memorie RAM este în mod clar modelul de top în această serie cu prețuri accesibile. Atât J5 (2017) cât și J7 (2017) au o carcasă de metal, ceea ce face ca bateria să fie probabil, inamovibilă (neschimbabilă).

Despre Samsung Galaxy J5, deși nu este încă oficial, știm că vine cu un procesor Exynos 7870, 2GB de memorie RAM, 16GB de stocare, și 12MP camerele din față și din spate. Un scanner de amprente digitale este de asemenea inclus.

Despre Galaxy J3 (2017) este o mică confuzie. În SUA, el are număr de model SM-J327, în alte părți dispozitivul poartă numărul de model SM-J330, sugerând că acesta este un telefon fundamental diferit. Despre specificațiile modelului european, mai știm câte ceva, are un display de 4.8 sau 5 inch ecran HD AMOLED, Exynos 7570 Soc, o cameră din spate de 12MP și una de 5MP pentru selfie.

Samsung încă nu a confirmat data lansării acestei serii, Galaxy J (2017).

Din zvonurile media on-line, lansarea este posibil să aibă loc la începutul lunii iunie, iar câteva săptămâni mai târziu, ele să fie la vânzare.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...