Galaxy J7 Nxt cu memorie RAM de 3 GB, lansat în India

1418

Samsung Galaxy J7 Nxt, a fost lansat în India ca o versiune ușor îmbunătățită a lui Galaxy J7 (2016). J7 Nxt a fost modernizat cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare internă, noua variantă fiind acum comercializată la magazinele offline.

Samsung Galaxy J7 Nxt a fost lansat în India în iulie anul acesta, cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare încorporată. Acum, o variantă cu memorie de 3 GB RAM și 32 GB stocare internă a fost listată pe pagina de internet a magazinului online al companiei Samsung din India. În același timp un comerciant local, retailerul offline Mahesh Telecom selectat de Samsung, spune că smartphone-ul este deja disponibil pentru a fi cumpărat prin magazinele offline din țară.

Pe lângă specificațiile de memorie sporite, varianta de 3 GB / 32 GB vine cu îmbunătățiri la aparatul foto (stickere de realitate augmentată AR). J7 Nxt ar putea fi unul dintre cele mai ieftine telefoane care vor veni cu această caracteristică. Autocolantele AR le puteți adăuga la imaginile dvs. în timp real, chiar din aplicația camerei. Acest lucru sugerează că rulează Android 7.1.1 sau cel puțin o versiune mai nouă a interfeței de utilizator a lui Samsung.

Modelul modernizat este preinstalat cu Samsung Pay Mini. Samsung Pay Mini este o versiune simplificată a sistemului de plată mobil Samsung Pay. Samsung Pay Mini era deja disponibil pentru telefoanele Galaxt J7 Nxt și alte telefoane din gama de buget, astfel încât singura diferență aici pare să fie faptul că Smasung Pay Mini vine instalat din cutie.

Samsung Pay Mini poate fi utilizat doar pentru procesarea plăților online. Acest serviciu nu se limitează doar la smartphone-urile Galaxy. Samsung Pay Mini funcționează cu orice smartphone Android, atâta timp cât are o rezoluție de 1280 × 720 pixeli sau mai mare și Android 5.0 Lollipop sau mai recent.

Specificațiile rămân aceleași și nu avem nicio altă actualizare de hardware conform Gadgets.ndtv.com. Există un display AMOLED de 5,5 inch, HD (720×1280 pixeli), procesor octa-core de 1,6 GHz, cameră de 13 MP orientată spre spate cu focalizare automată și o diafragmă de f / 1,9 cu bliț și o cameră frontală de 5 MP. Camera video din spate este capabilă să filmeze videoclipuri de 1080p la 30fps.

În ceea ce privește conectivitatea, Samsung Galaxy J7 Nxt are suport 4G LTE, Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Wi-Fi Direct, GPS și Glonass. Este alimentat de o baterie de 3.000mAh. Samsung Galaxy J7 Nxt este un telefon dual-SIM. Memoria încorporată de 32 GB este extensibilă prin card microSD până la 256 GB.

Samsung Galaxy J7 Nxt cu varianta de 2 GB a fost lansat la un preț de 11,490 INR (rupii indiene) aproximativ 180$, noul model cu memorie RAM 3GB este mai scump și va costa 12,990 INR, aproximativ 205$.