Faceți-vă timp pentru jocuri – cinci jocuri distractive pe Galaxy S9 și S9+!

2317

Indiferent dacă doriți să vă relaxați după lucru sau să organizați un mic turneu de jocuri cu prietenii, Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ cu ecranul lor impresionant și un raport de aspect de 18,5: 9 este ideal pentru jocuri pe mobil. Afișajul infinit aproape fără rame, face ca imersia în lumea jocurilor noi să fie o experiență extraordinară și datorită puternicului procesor Exynos 9810. Chiar și jocurile exigente, care necesită grafică impecabilă, vor rula fără probleme.

Indiferent dacă preferați să rezolvați puzzle-uri dificile, să faceți curse contra-cronometru sau doar să vă relaxați cu jocuri mai ușoare, există nenumărate opțiuni pentru fiecare gen. Sunt 42 de criterii după care puteți alege din magazinul Google Play și sunteți răsfățați cu peste 600.000 de jocuri.

Pentru a arunca o privire la acest domeniu, am selectat din multitudinea de jocuri pe care le aveți la dispoziție cinci dintre acestea, pentru a demonstra ce poate smartphone-ul Galaxy S9 în acest domeniu și pentru a vă deschide apetitul pentru jocuri pe telefonul mobil.

1) The Sims – Un joc clasic și-a găsit drumul spre smartphone. Este una dintre cele mai de succes serii de jocuri video din toate timpurile. Jucătorul creează persoane virtuale numite „Sims” pe care le așează în case ajutându-i să își satisfacă dorințele. Jucătorii pot să așeze personajele în case pre-construite sau construite de ei înșiși. Cu The Sims Mobile, personajele simpatice pot fi create și controlate. În această simulare vie a imaginației cu puțin timp și răbdare, aproape nu există limite. Pe Infinity Display utilizatorii de Galaxy S9 și S9+ au un spațiu enorm pentru a urmări construirea casei și viața aventuroasă a The Sims.

2) DATA WING – Joc de curse excelent în care o săgeată mică albă, Datawing, este controlată pe pistele de curse minimaliste. Stilul jocului este inspirat de Glitch Art, unde traseele cu efecte artistice și culorile neonului, duc la un joc foarte tehnic. Coloana sonoră bine compusă te determină, de asemenea, să joci prin Zuck, cu 40 de niveluri. După aceasta, diferitele moduri de curse și provocarea de a vă depăși propriul timp vă asigură multe ore de distracție.

3) Fern Flower – La Fern Flower sunt necesare reacții rapide pentru a urca noi înălțimi cu personajele. Jucătorul este captivat de sunetele atmosferice și de lumea interesantă proiectată. Fern Flower este un joc foarte atmosferic și convingător. Urcați munții în căutarea acelor flori esoterice. Atât alpiniștii, cât și amatorii de înălțimi vor fi foarte mulțumiți. Mai ales difuzoarele stereo reglate de AKG ajută lumile sonore ale jocului să-și etaleze efectul relaxant.

4) Dungeon Hunters Champions – Dungeon Hunters Champion este o vânătoare în permanentă mișcare, de dragoni și alți monștri. Jucătorii, unul sau cu o echipă mică, pot să coboare în mai multe nivele și să concureze împotriva a tot felul de adversari. O altă noutate prezentă în Dungeon Hunter Champions constă în includerea în raidurile de vânătoare a unui șef foarte capabil. Seria de jocuri Dungeon Hunter a devenit cea mai promițătoare și completă pentru Android. Chiar dacă transpirați, deoarece șeful ales se confruntă cu respirația periculoasă a unui dragon, procesorul puternic Exynos 9810 păstrează smartphone-ul Galaxy S9+ rece, nu se va încălzi deloc.

5) A Comet’s Journey – Pentru a stăpâni acest joc de îndemânare, aveți nevoie de ochi buni și dexteritate. Trebuie dirijată o cometă care trebue să ajungă controlat la anumite planete. Jucătorul trebuie să corecteze periodic traiectoria eliptică și să navigheze pe cometa spre țintă. Este un joc distractiv și, în funcție de constelația unde navigați, poate fi foarte dificil dacă, de exemplu, cometa trebuie manevrată în jurul a trei planete fără a risca o aterizare accidentală.

Instrumentele de jocuri Samsung optimizează afișarea de 18,5: 9 pe toate jocurile de pe aceste două smartphone-uri.

Dacă un joc sau altul nu umple complet Display-ul Infinity – cum ar fi jocul de cărți Hit Hearthstone – instrumentele de jocuri Samsung vă vor ajuta. În modul ecran complet, cele mai multe jocuri sunt adaptate ecranului de 18,5: 9. În plus, există și opțiuni pentru a face experiența jocului mai plăcută. Pentru a putea juca neîntrerupt, notificările sunt dezactivate în timpul redării. Toate jocurile descrise aici sunt disponibile gratuit din Magazin Google Play.

SURSĂSamsung News