My KNOX face îmbinarea afacerilor și a pasiunilor mult mai ușoară

2045

Noua aplicație My KNOX face îmbinarea afacerilor și a pasiunilor mult mai ușoară – Aproximativ acum 2 luni, Samsung lansa știri despre noul lor software de securitate KNOX. Mai precis, Samsung susținea că anumite componente ale KNOX vor fi implementate în viitorul sistem de operare Android L. Compania coreeană a subliniat că dezvoltarea acestui software va continua. Astfel a fost lansată My Knox,  având drept utilizatori țintă, persoanele ce își folosesc telefonul personal pentru activități profesionale. Knox Premium și Know Express, produse software dedicate managerilor IT au fost de asemenea îmbunătățite.

Samsung Knox este o soluție de securitate mobilă, preinstalată în majoritatea telefoanelor, tabletelor și dispozitivelor mobile Samsung. Numele, Samsung Knox, este derivat din celebrul Fort Knox american.

Samsung Knox oferă funcții de securitate care permit ca conținutul de afaceri și de conținut personal să coexiste pe același telefon. Utilizatorul apasă o pictogramă care comută între utilizări personale și lucrări fără întârziere sau timp de așteptare pentru a reporni. Producătorul a susținut că această caracteristică va fi pe deplin compatibilă cu Android și Google și va oferi o separare completă a datelor de lucru și a datelor personale de pe dispozitivele mobile și „va răspunde tuturor problemelor majore de securitate din Android„.

My Knox, este dedicat acelora care utilizează un singur telefon pentru activitățile de toate tipurile. Atunci când aceste activități includ date importante legate de viața profesională a utilizatorului, My Knox este capabil să protejeze aceste date prin criptare și verificare. O caracteristică ce merită menționată este posibilitate de blocare sau ștergere de la distanță a acestor date dacă telefonul este pierdut.  La momentul actual, My Knox este compatibil doar cu  Galaxy S5 și Galaxy Note 4.