7 caracteristici notabile la care ne așteptăm de la Samsung Galaxy S8

2280

Zvonurile spun că Samsung intenționează să anunțe Galaxy S8 pe 26 februarie 2017, cu o zi înainte de a începe Mobile World Congress.

Lansarea Galaxy S8 este un eveniment însemnat pentru Samsung, deoarece vrea să valorifice piața smartphone-uri din cauza problemelor cu bateria și a rechemărilor lui Galaxy Note 7.

Au existat și există speculații cu privire la caracteristicile care vor fi incluse în Samsung Galaxy S8, în ultimul an, dar se zvonește că există șapte caracteristici notabile, demne de reținut.

  1. Display fără un buton fizic pentru Acasă (Home). Conform relatărilor, Galaxy S8 va avea butonul acasă pe afișaj, la fel ca senzorul de amprentă.
  2. Rezoluția ecranului 4K (3840 de 2160 pixeli). Ewan Spence – Forbes – „Nu numai că va permite firmei Samsung să comercializeze smartphone-ul ca având unul dintre cele mai clare ecrane dintre toate telefoanele mobile, dar, transformă Samsung S8 într-o platformă adecvată pentru următoarea generație de mobile”.
  3. Camera Dual-Lens care face fotografii de tipul aparatelor DSLR, mulți pixeli și lentile luminoase. Nu este clar dacă Samsung va utiliza o cameră all-in-one sau două camere separate.
  4. Exynos 8895 și Qualcomm Snapdragon 830, o viteză maximă de 3GHz și o îmbunătățire de 70% a eficienței de procesare a imaginii în comparație cu predecesorul său.
  5. Mufa pentru căști este eliminată în favoarea USB-C audio. Posibil Samsung să includă și un adaptor pentru cască de 3,5 mm USB-C.
  6. Galaxy S8 va veni cu o grafică susținută de ARM Mali G71, foarte puternic, oferă până la 20%, mai bună eficiență energetică, 40% mai multă performanță și cu 20% mai mult memorie externă.
  7. Două dimensiuni de display, ambele cu ecrane Edge, unul dintre ele fiind de 5.1 inch și unul de 5,5 inch.
SURSĂForbes