La comisia americană FCC a apărut un nou model Galaxy J7

1406

Gama entry-level Samsung Galaxy J este o serie foarte aglomerată și uneori diversitatea ei poate provoca confuzie. Pentru a fi la zi cu toate telefoanele care apar în această gamă este o sarcină relativ dificilă deoarece numărul și specificațiile modelelor variază de la piață la piață. Acum la Federal Communications Commission (FCC) a apărut un nou model Samsung Galaxy J7.

Samsung nu pare să fie în stare să facă ordine în această „dezordine”, deoarece se pregătește să lanseze și mai multe telefoane din seria Galaxy J în acest an. La începutul acestui an, am întâlnit o listă destul de consistentă de dispozitive Galaxy neanunțate în fișierele firmware pentru Galaxy Note 8 Oreo beta. Lista a sugerat că vor fi noi telefoane din seria Galaxy J sub numele Galaxy J4 și Galaxy J6. Dispozitivele cu numere de model care indică aceste nume au fost de asemenea observate pe site-urile de benchmarking, adăugând o anumită credibilitate știrilor despre existența lor.

Acum, un nou dispozitiv cu numărul de model SM-J720F a fost observat la FCC, indicând o lansare iminentă. Acesta ar putea fi un nou model Galaxy J7 dacă mergem după tipicul actual de numire al dispozitivelor Samsung. Putem confirma din informațiile pe care le avem că acest dispozitiv se îndreaptă către piețele din Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Dispozitivul va fi lansat în ambele variante cu un singur SIM și dual SIM.

Acest nou model Galaxy J7 a apărut și pe site-urile GFXBench și Geekbench, dezvăluind câteva din specificațiile sale. Dispozitivul va fi alimentat de un procesor Exynos 7885, va rula Android 8.0 Oreo și va avea 3 sau 4 GB RAM. În timp ce documentele comisiei federale americane FCC confirmă oficial existența dispozitivului SM-J720F, presupusele specificații descoperite care apar aici poate ar trebui să le privim cu oarecare rezerve, se poate întâmpla ca uneori rezultatele benchmark-urilor să fie ușor modificate.

De asemenea, Samsung a depus cereri de marcă pentru „Galaxy J7 Crown” și „Galaxy J3 Orbit” la Oficiul pentru Brevete și Mărci din SUA (USPTO). În prezent, nu știm dacă cererea de marcă pentru numele „Galaxy J7 Crown” are legătură cu dispozitivul cu numărul de model SM-J720F reperat la FCC. Marca comercială „Galaxy J3 Orbit” este probabil pentru una dintre viitoarele variante, ale lui Galaxy J3, puse pe piață special pentru unul dintre operatorii de telefonie mobilă din SUA.

Orbit sau orbită, se referă la traiectoria urmată de un corp ceresc prin spațiul cosmic, în jurul unui alt corp sub efectul gravitației. Un exemplu clasic este cel al Sistemului Solar, în care Pământul, celelalte planete, asteroizii și cometele sunt pe orbită în jurul Soarelui.

VIASamMobile