Samsung lansează în premieră mondială primul display Premium Tizen

1219

Samsung Electronics a anunțat astăzi, lansarea la nivel mondial a primului display Premium Tizen. Folosind performanța și ușurința de utilizare precum și forța versatilă a lui Tizen, display-ul Seria P, reprezintă a patra generație de afișaje de la Samsung.

„Lansarea noul Samsung Seria P reprezintă un moment istoric pentru afacerea noastră, așa cum am făcut ecranele noastre de top în industrie, acum, cu adăugarea platformei Tizen, prin echiparea ecranele noastre cu instrumente de management cu conținut mai rapid și mai versatil, clienții noștri vor fi mai bine pregătiți pentru a rezolva provocările cele mai importante de implicare a consumatorului.” a declarat Seog-Gi Kim , Senior Vice President al display Business Visual la Samsung Electronics.

Noul produs lansat de Samsung este mai puternic, mai performant și durabil, cu timpi de răspuns mult îmbunătățiți și redare foarte bună.

Displey-urile Series P sunt proiectate pentru funcționare neîntreruptă, 24/24, în orice locație, reduc sarcinile de întreținere, oferind un conținut clar și fără întreruperi.

Capacitatea lui de afișa operațiuni complexe când este supus la diferiți factori de mediu, îl fac ideal, pentru locațiile expuse la praf, inclusiv stațiile de metrou și terminale de autobuz.

Ca un produs all-in-one, display-urile din Seria P de la Samsung, pot condensa operațiuni complexe, ușor de manevrat, nu au nevoie de un PC sau de dispozitive externe pentru a funcționa. Utilizatorii pot gestiona întregul portofoliu de semnalizare printr-un server central de la distanță.

Display-ul Seria P este subțire 29,9 mm, și diagonala de 32, 43, 49 și 55 inch fapt ce duce la mai multe posibilități de amplasare în diferite spații. Simplu și ergonomic oferă posibilități nelimitate utilizatorilor.

SURSĂSamsung News