Samsung lansează Galaxy A3 (2017) și Galaxy A5 (2017) în Uniunea Europeană

2820

Samsung va lansa pe Galaxy A3 (2017) și Galaxy A5 (2017), în Uniunea Europei Occidentale – Belgia, Franța, Germania, Marea Britanie (da, este încă parte a Uniunii Europene), Italia, Luxemburg și Olanda – la mijlocul lunii ianuarie 2017, relevă o sursă de încredere a site-lui olandez SamMobile.

Ambele telefoane vor fi disponibile pentru cumpărare în negru, albastru, auriu și roz atunci când vor ajunge pe rafturile magazinelor. cel puțin la început acestea vor fi culorile telefoanelor ce le vom găsi pe rafturile magazinelor. Au fost informații că ulterior ar mai putea apărea și alte culori.

În ceea ce privește prețurile, se pare că Samsung Galaxy A3 (2017) va avea pe etichetă un preț de aproximativ 349 € (363 $), în timp ce Samsung Galaxy A5 (2017), este de așteptat la un preț de 449 € (468 $).

Gama Galaxy A de la producătorul high-tech din Coreea de Sud este foarte apreciată de utilizatorii de telefoane mobile. Aceasta dispune de telefoane cu o serie de caracteristici foarte bune, unele aflate pe telefoane din gama high-end a companiei sud-coreene dar și de prețuri accesibile față de telefoanele premium produse de Samsung Electronics.

Sursa citată de Sammobile spune că din păcate Samsung Galaxy A7 (2017) nu va lua drumul Uniunii Europene odată cu celelalte, dar există posibilitatea să fie lansat-tot în UE- la o data ulterioară.

SURSĂSamMobile