Samsung va lansa Galaxy S8 pe toate piețele vineri 21 aprilie 2017

2219

Samsung va lansa mult-așteptatul Galaxy S8 și probabil Galaxy S8 Plus pe toate piețele vineri, 21 aprilie, dezvăluie portalul de știri sud-coreean ET News.

De obicei știrile provenite din această sursă nu au fost puse niciodată sub semnul întrebării.

Samsung Electronics va introduce Galaxy S8, în New York, pe 29 martie.

Samsung Electronics inițial a decis să lanseze Galaxy S8 la nivel global pe 21 aprilie și pe piața internă cu o săptămână mai devreme.

Se crede că firma a decis lansarea lui Galaxy S8 și S8 Plus cu o săptămână mai devreme – așa cum a făcut-o cu Samsung Galaxy Note 7 – în țara sa de origine Corea de Sud, pentru a se asigura că are stocuri suficiente pentru restul regiunilor în care acestea vor fi disponibile.

Această informație vine prin amabilitatea unui înalt oficial al un furnizor de rețea de telefonie mobilă, din Corea de Sud.

 ET News este portalul de știri nr. 1 din Corea de Sud, ziarul cel mai proeminent, specializat în tehnologia informației, în scopul de a oferi o varietate de informații și servicii IT pe internet. 

Acesta a spus că „Data de lansare a lui Galaxy S8 în Coreea de Sud a fost schimbată din 14 aprilie în data de 21 aprilie din cauza unor motive, cum ar fi nivelul stocurilor și altele.”

Există o șansă bună că Samsung să preia pre-comenzi pentru S8 și varianta Plus mai devreme decât era de așteptat, deși nu au fost oferite detalii cu privire la o dată anume.

Trebuie să spunem, că această ultimă dată de lansare pretinsă pare în întregime fezabilă.

În decembrie, un raport apărut susținea că Samsung Electronics ar începe vânzările de Galaxy S8 și varianta Plus, marți 18 aprilie, după un eveniment de lansare care este așteptat să aibă loc în New York.