Posibilă lansare mai devreme pentru seria Galaxy S24

265
Posibila lansare mai devreme pentru seria Galaxy S24
Sursa foto: mobilesyrup.com

Toate datele de până acum indicau o lansare în februarie 2024 a seriei Galaxy S24. Dar, din ultimele informații se pare că Samsung ar putea lansa seria Galaxy S24 mai devreme decât se aștepta. Evoluțiile recente sugerează o potențială dezvăluire a flagship-urilor de nouă generație în ianuarie 2024. Samsung a crescut și volumul de producție al telefoanelor cu aproximativ 10% în comparație cu seria Galaxy S23, probabil pentru că Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra vor ajunge cu câteva săptămâni mai devreme pe piață.

Potrivit publicației coreene ET News, Samsung dorește să producă 30 de milioane de unități ale Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra combinate. Este cu aproximativ zece procente mai mult decât volumul total de producție al seriei Galaxy S23, care s-a vândut bine. Compania speră să se bazeze pe acest lucru, cu o revenire așteptată în industria smartphone-urilor care stimulează în continuare vânzările.

„Producția pentru seria Galaxy S24 poate fluctua în funcție de condițiile pieței. În prezent intenționăm să producem mai mult decât pentru modelul anterior”, a spus un oficial al companieie sud-coreene, potrivit AndroidHeadlines. Samsung a vândut aproximativ 19 milioane de unități din seria Galaxy S23 în primele șase luni de la lansare. Cifra marchează o creștere cu 23% față de seria Galaxy S22. Așadar, compania are motivele sale să crească producția în 2024.

Modelul Ultra din seria Galaxy S24 va fi produs în cantități mai mari

La fel ca anul acesta și în trecut, Samsung crede că modelul Ultra va depăși celelalte două modele și anul viitor. Gigantul coreean și-a anunțat deja partenerii cu privire la planul de producție pentru Galaxy S24, cotând un volum de producție de 15 milioane de unități pentru modelul Ultra și 7,5 milioane fiecare pentru Galaxy S24 de bază și Galaxy S24+. Telefoanele emblematice anterioare Galaxy au avut un raport de vânzare similar.

Samsung ar putea crește producția Galaxy S24, deoarece intenționează să lanseze telefoanele mai devreme. Se pare că Samsung le-a spus furnizorilor săi să înceapă producția de masă de componente în noiembrie. Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra au intrat în producție în decembrie și a debutat pe 1 februarie.

Salariul la Qualcomm variază de la aproximativ 64.236 USD pe an pentru un Asistent Administrativ, la 475.590 de dolari pe an pentru un Director Senior Inginerie Sisteme. Aproximativ 28% dintre angajații Qualcomm sunt asiatici.

Această speculație a fost întărită și de câțiva specialiști din industria mobilă. Samsung ar putea lua în considerare acest lucru deoarece Qualcomm lansează procesorul său emblematic de nouă generație, care va alimenta seria Galaxy S24 pe unele piețe, cu aproximativ o lună mai devreme. Se pare că Exynos 2400 va sosi devreme (în octombrie).

Totuși, va trebui să așteptăm mai multe informații pentru a confirma lansarea mai timpurie a seriei Galaxy S24. „Deoarece produsul este încă înainte de producție, programul de lansare nu a fost stabilit”, a spus un oficial din industrie. „Data lansării este o chestiune pe care Samsung Electronics o decide strategic. Există multe cazuri de lansare timpurie în istorie, cum ar fi telefoanele pliabile, deci există o posibilitate.”