Acasă Stiri Lansarea Galaxy Xcover 4 în SUA ar putea avea loc în aprilie-iunie

Lansarea Galaxy Xcover 4 în SUA ar putea avea loc în aprilie-iunie

Samsung a prezentat în liniște Galaxy Xcover 4, în prima zi a acestei luni și a spus că europenii ar putea să-l cumpere în luna aprilie pentru 259 €.

Samsung a anunțat smartphone-ul și a confirmat faptul că telefonul va fi lansat inițial numai pe anumite piețe.

Se pare că dispozitivul va face în cele din urmă drumul spre Statele Unite, chiar dacă Samsung nu a confirmat încă informația.

Telefonul fost validat de către Comisia Federală de Comunicații, semn că este la un singur pas de SUA.

Galaxy Xcover 4 are un ecran TFT de 4.99 inch, cu Corning Gorilla Glass, 720 x 1280 pixeli rezoluție de afișare, un procesor quad-core 1.4GHz sub capotă, cuplat cu 2GB RAM și 16GB de stocare.

Mai dispune de o cameră spate de 13MP, și una frontală de 5 MP.

Telefonul are o baterie de 2.800mAh, NFC, ruleaza Android 7.0 Nougat și este certificat IP 68, pentru rezistență la apă și praf, și în baza standardului militar MIL-STD 810G, pentru tenacitatea deosebită.

Va putea funcționa la diferențe mari de temperatură (cald/rece), va fi capabil să reziste la razele soarelui, la vapori de apă sărată, șocuri și vibrații mecanice.

Are un indice SAR de 0,51 W/Kg. la cap și 0,63 W/Kg. la corp. Asta înseamnă un indice bun la această categorie de telefoane.

SAR – Rata specifică de absorbție, este unitatea de măsură a cantității de energie absorbită de organism atunci când este expus într-un câmp electromagnetic (când utilizăm un telefon mobil). Se măsoară în watt per kilogram, W/kg. 

În Uniunea Europeană cantitatea maximă de radiaţii emise, permisă de legislaţie, este de 2 W/kg, în timp ce în S.U.A., limita maximă legiferată este de 1.6 W/kg.

Indicele SAR este o caracteristică mult prea putin luată în calcul, atunci când cumpărăm un telefon nou.

În general ne interesăm de alte specificații și performanțe, omițând acest SAR, care se dovedește a fi foarte important. În special pentru sănătatea noastră.

Un telefon special creat pentru condiții dificile de exploatare foarte rezistent, ideal pentru exploratori și amatorii de aventuri.

Galaxy Xcover 3 a fost lansat în 2015 și nu a avut succesul scontat. Specificațiile lui Xcover 3, nu au fost probabil la nivelul pretențiilor utilizatorilor acestui gen de telefoane. El a fost oferit pieței din SUA exclusiv prin intermediul Amazon.

Sigur și Samsung Galaxy Xcover 4, va merge pe urmele fratelui său mai mic în Statele Unite, prin intermediul aceleași filiere.

Va fi interesant de văzut dacă noul model mid-range cu specificații de smartphone, care pentru Europa este cotat la 259 €, va avea un preț mai mare, echivalent în dolari.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...