Acasă Stiri Lansarea Galaxy Xcover 4 în SUA ar putea avea loc în aprilie-iunie

Lansarea Galaxy Xcover 4 în SUA ar putea avea loc în aprilie-iunie

Samsung a prezentat în liniște Galaxy Xcover 4, în prima zi a acestei luni și a spus că europenii ar putea să-l cumpere în luna aprilie pentru 259 €.

Samsung a anunțat smartphone-ul și a confirmat faptul că telefonul va fi lansat inițial numai pe anumite piețe.

Se pare că dispozitivul va face în cele din urmă drumul spre Statele Unite, chiar dacă Samsung nu a confirmat încă informația.

Telefonul fost validat de către Comisia Federală de Comunicații, semn că este la un singur pas de SUA.

Galaxy Xcover 4 are un ecran TFT de 4.99 inch, cu Corning Gorilla Glass, 720 x 1280 pixeli rezoluție de afișare, un procesor quad-core 1.4GHz sub capotă, cuplat cu 2GB RAM și 16GB de stocare.

Mai dispune de o cameră spate de 13MP, și una frontală de 5 MP.

Telefonul are o baterie de 2.800mAh, NFC, ruleaza Android 7.0 Nougat și este certificat IP 68, pentru rezistență la apă și praf, și în baza standardului militar MIL-STD 810G, pentru tenacitatea deosebită.

Va putea funcționa la diferențe mari de temperatură (cald/rece), va fi capabil să reziste la razele soarelui, la vapori de apă sărată, șocuri și vibrații mecanice.

Are un indice SAR de 0,51 W/Kg. la cap și 0,63 W/Kg. la corp. Asta înseamnă un indice bun la această categorie de telefoane.

SAR – Rata specifică de absorbție, este unitatea de măsură a cantității de energie absorbită de organism atunci când este expus într-un câmp electromagnetic (când utilizăm un telefon mobil). Se măsoară în watt per kilogram, W/kg. 

În Uniunea Europeană cantitatea maximă de radiaţii emise, permisă de legislaţie, este de 2 W/kg, în timp ce în S.U.A., limita maximă legiferată este de 1.6 W/kg.

Indicele SAR este o caracteristică mult prea putin luată în calcul, atunci când cumpărăm un telefon nou.

În general ne interesăm de alte specificații și performanțe, omițând acest SAR, care se dovedește a fi foarte important. În special pentru sănătatea noastră.

Un telefon special creat pentru condiții dificile de exploatare foarte rezistent, ideal pentru exploratori și amatorii de aventuri.

Galaxy Xcover 3 a fost lansat în 2015 și nu a avut succesul scontat. Specificațiile lui Xcover 3, nu au fost probabil la nivelul pretențiilor utilizatorilor acestui gen de telefoane. El a fost oferit pieței din SUA exclusiv prin intermediul Amazon.

Sigur și Samsung Galaxy Xcover 4, va merge pe urmele fratelui său mai mic în Statele Unite, prin intermediul aceleași filiere.

Va fi interesant de văzut dacă noul model mid-range cu specificații de smartphone, care pentru Europa este cotat la 259 €, va avea un preț mai mare, echivalent în dolari.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...