Lansarea Samsung Pay în Franța ar putea avea loc în orice moment

1259

Serviciul mobil de plată Samsung Pay este pregătit să sosească în Franța, lansarea aplicației firmei Samsung ar putea avea loc în orice moment, toate formalitățile sunt gata, dar sistemul nu este încă funcțional.

Samsung și-a extins serviciul de plăți mobile către mai multe țări în acest an. Samsung Pay a fost lansat în Suedia, Hong Kong, Elveția și Emiratele Arabe Unite la începutul acestui an.

Informațiile apărute cu câteva luni în urmă dădeau ca sigură lansarea lui Samsung Pay în Franța în septembrie.

Samsung Pay este soluția de plată contactless, prin intermediul smartphone-ului, de la Samsung. Ca parte a multor servicii ecosistemice oferite de producătorul sud-coreean, această aplicație nu era încă disponibilă utilizatorilor francezi.

Dar acest lucru este pe cale să se schimbe. Începând cu luna mai, știam deja că Samsung Pay a fost trimis în Franța pentru a fi implementat și lansat în luna septembrie. La acestă oră sunt încheiate parteneriatele cu mai multe bănci. Samsung și partenerii săi bancari vor activa în curând suportul pentru serviciul care va permite celor care au un dispozitiv compatibil Samsung Pay să înceapă plățile cu serviciul de plăți mobile al companiei.

Samsung Pay funcționează numai cu smartphone-uri Galaxy – Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, cu smartatch-ul Samsung Gear S3 și bineînțeles Samsung Galaxy S8 și S8+. Ultimul venit în constelația Samsung, Galaxy Note 8 are și el Samsung Pay. Samsung Galaxy A3, Galaxy A5 și Galaxy A7 (2017), dispun și ele de Samsung Pay.

Știrea a ajuns în media prin intermediul unui utilizator de Samsung Galaxy S8 care a observat că aplicația Samsung Pay a apărut pe ecranul smartphone-ului. El a făcut o captură de ecran și distribuit-o site-urilor din domeniul telefoniei mobile. Această aplicație de pe Samsung Galaxy S8 nu funcționează încă dar este deja tradusă în limba franceză.

Aplicația Samsung Pay a ajuns pe telefoanele compatibile din țara cocoșului galic, dar nu este încă funcțională.

Cocoșul galic (le coq gaulois) este simbolul neoficial al Franței ca națiune. Cocoșul galic a fost prezent pe versoul pieselor de aur de 20 de franci francezi între anii 1899 și 1914. După primul război mondial a fost sculptat pe nenumărate monumente de război. Astăzi, este folosit ca un mascotă națională, în special pentru naționala de fotbal și cea de rugby a Franței.

Am văzut că acest lucru se mai întâmplă și altă dată și pe alte piețe atunci când Samsung Pay este pregătit să fie lansat.

Samsung Pay este așteptat să fie disponibil în Franța la data lansării la vânzare a lui Samsung Galaxy Note 8, programată pentru 15 septembrie. Așa că această știre are sens și este posibil ca Samsung Pay să fie disponibil în Franța în perioada imediat următoare.

SURSĂFranDroid