Samsung lucrează la un nou laptop: Galaxy Book Flex 5G

811
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Săptămâna trecută Samsung a prezentat o serie de produse noi Galaxy. Au văzut lumina zilei seria Galaxy Note 20, smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 2 și smartwatch-ul Galaxy Watch 3. Totodată, au fost anunțate și Galaxy Tab S7 și S7+, ambele tablete 5G. Mai târziu în acest an, probabil că la sfârșitul lunii octombrie, Samsung va aduce pe piață și un laptop 2 în 1 care se încadrează în seria Book. Noul laptop 2 în 1 este pe drum, va avea S Pen și se pare că va fi numit Samsung Galaxy Book Flex 5G.

Samsung Galaxy Book Flex și Galaxy Book Ion au fost anunțate la sfârșitul lunii octombrie 2019. Galaxy Book Flex Alpha a fost adăugat la începutul acestui an. Este vorba despre notebook-uri subțiri și compacte, cu un procesor Intel, un ecran QLED și o durată lungă de viață a bateriei. O nouă cerere de marcă indică faptul că Samsung intenționează să anunțe în curând un model 5G al Flex-ului.

Samsung Book Flex 5G un nou laptop de excepție

Pe 6 august 2020, la o zi după evenimentul Galaxy Unpacked 2020, Samsung Electronics a depus o marcă comercială la EUIPO (Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene). Cererea este pentru numele de marcă „Samsung Book Flex 5G”. Cererea este clasificată în clasa 9, care include: tablete și computere portabile; calculatoare; monitoare computer; aplicații software pentru calculator și tablete; calculatoare portabile.

Marca a fost solicitată de intermediarul Abril Abogados din Madrid, Spania, potrivit colegilor noștri de la LetsGoDigital. Această companie a fost adesea responsabilă pentru depunerea cererilor de marcă în numele Samsung Electronics. De exemplu, această companie spaniolă a fost responsabilă pentru cererea pentru numele tuturor modelelor Galaxy A-seria 2020 anul trecut. Acum aproape toate aceste smartphone-uri au fost lansate.

Abril Abogados este fondată în 2001 și are sediul în Madrid, Spania. Este o casă de avocatură specializată în domeniul proprietății industriale și intelectuale. Are avocați, ingineri și chimiști specializați în brevete pentru a aborda eficient orice domeniu tehnologic.

Acum că Samsung a înregistrat numele „Samsung Book Flex 5G” presupunem că acest nou laptop va fi plasat în gama Galaxy. Producătorul sud-coreean alege să înregistreze numele de model cu sau fără adăugarea de „Galaxy”. Prin urmare, numele complet va fi „Samsung Galaxy Book Flex 5G”.

Un nou laptop Samsung cu S Pen

Acesta este probabil succesorul lui Galaxy Book Flex lansat în octombrie anul trecut. Spre deosebire de Book Ion, Book Flex Alpha vine cu S Pen. Acest stilou a fost recent reînnoit de Samsung, pentru modelul Galaxy Note 20 Ultra și seria Galaxy Tab S7. Este plauzibil ca stiloul reînnoit cu latență de 9 mm să fie inclus și în Galaxy Book Flex 5G.

Este posibil ca Samsung să lanseze simultan o nouă variantă a fratelui său mai ieftin, Galaxy Book Ion. Samsung are un program de lansare destul de strâns, deoarece Galaxy Book Flex a fost anunțat la sfârșitul lunii octombrie în timpul SDC 2019 (Samsung Developers Conference). Pare evident că noul laptop 5G va fi introdus și el în jurul lunii octombrie. Data la care va avea loc SDC 2020 nu este deocamdată cunoscută.