Laptopul 2-în-1 Galaxy Book, premiat cu Tech Innovator 2017

1219

Samsung, prin laptopul 2-în-1 Galaxy Book, a primit recent două premii la CRN Tech Innovator 2017. Premiile sunt acordate pentru a răsplăti companiile inovatoare care aduc tehnologia de ultimă generație în produse și servicii impresionante pentru utilizatorii actuali. Aceste premii anuale onorează hardware-ul, software-ul sau serviciile care au ajutat la progresul industriei IT.

Pentru premiile Tech Innovator 2017, editorii CRN au evaluat un număr de 216 produse din 32 de categorii, de la business intelligence și analytics la servicii cloud și rețele.

Conform site-lui news.samsung, laptopul Samsung Galaxy Book a primit un premiu Tech Innovator la categoria dispozitive mobile, pentru „actualizările majore„, potrivit CRN, inclusiv tastatura reproiectată. Toate acestea completate de ceea ce CRN a numit „excelentul ecran Samsung„, un ecran Super AMOLED, FHD, luminos și colorat. CRN a remarcat de asemenea că laptopul Samsung Galaxy Book vine cu un stilou digital, un procesor puternic și mai multă memorie. Samsung Galaxy Book are un procesor Intel Core i5 de generația a șaptea.

Ca o companie care se străduiește constant să inoveze pentru a servi mai bine clienții, este o onoare să fim recunoscuți de CRN în două categorii pentru dispozitivele mobile„, a declarat Michael Coleman, vicepreședinte Mobile Channel la Samsung Electronics America.

Samsung Knox 2.9, cea mai recentă ediție a platformei de securitate Samsung, a fost premiată la categoria Mobile Security cu un premiu Tech Innovator 2017. CRN a evidențiat noile capabilități ale platformei Samsung Knox 2.9, inclusiv o copie de rezervă la distanță pentru funcția Secure Folder, care permite utilizatorilor să acceseze sau să șteargă datele folderului securizat dacă dispozitivul este pierdut. Și funcția App Permission Monitoring, a fost menționată, care notifică utilizatorii când aplicațiile de fundal încearcă să utilizeze camera aparatului, microfonul, camera video sau SMS.

CRNComputer Reseller News, este o revistă americană care se ocupă de calculatoare, a fost lansată în 1982. Are sediul în Westborough, Massachusetts, Statele Unite. Este publicată în Australia, Danemarca, Germania, Olanda, India, Polonia, Rusia, Regatul Unit și Statele Unite.

În plus, Galaxy Book cu Samsung Knox Configure a fost finalist la Enterprise Management Category. Această soluție le permite firmelor să configureze de la distanță un număr mare de dispozitive Samsung și să creeze profiluri cu parametrii aparatului, restricții, aplicații și alte tipuri de conținut.