Lionel Messi joacă în reclama “ Design your Life “ pentru Samsung

1717

Samsung Electronics a lansat cea de a doua reclamă pentru Campania lor globală “Design your Life”, care urmăreşte diferiţi indivizi care îşi aduc pasiunile la viaţă folosing Galaxy Note 3 şi Galaxy Gear.

Reclama, intitulată “ Developer” împleteşte modalitatea clasică a naraţiunii cu tehnologia şi cu efectele audio şi vizuale pentru a crea o experienţă cinematografică care să ilustreze pasiunea lui Lionel Messi pentru fotbal şi posibilităţile deschise de o nouă experienţă în domeniul telefoniei mobile.

Samsung-Galaxy-Round-IloveSamsung-Lionel Messi

Cu muzica starului pop neo zeelandez Lorde, pe fundal, interpretată de un cor de copii, „ The developer” urmăreşte un personaj misterios cu intenţii neclare care ajunge într-un oraş necunoscut şi părăsit. Pe măsură ce înaintează pe străzile  întunecate şi goale, tineretul din oraş devine intersat şi începe să-l urmeze.

In timp ce omul străbate străduţele întortochiate ale oraşului, el foloseşte Galaxy Note 3 şi Galaxy Gear penru a demara un proiect secret. Prin comenzile verbale către Galaxy Gear de pe mâna sa , cumpără un loc abandonat, autorizează începerea unei noi contrucţii şi priveşte demolarea clădirilor abandonate pe Galaxy Note 3.

Copiii care îl privesc, le fac semne prietenilor lor că se întâmplă ceva fascinant. Pe măsură ce ies din case, ei se îndreaptă spre şantier unde găsesc un teren de fotbal nou. În mijlocul terenului stă chiar Lionel Messi, personajul nostru misterios care îi invită la un meci de fotbal.