Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6.2 inch se va numi "Galaxy...

Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6.2 inch se va numi „Galaxy S8 +”

Ei bine, acum avem un logo ca dovadă că Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6,2 inch, va purta porecla „Galaxy S8 +”.

S-a tot spus de câteva săptămâni că Samsung va lansa doua modele de Galaxy S8: unul cu ecran de 5.8 inch Galaxy S8 și unul de 6,2 inch, Galaxy S8 Plus.

Concepute pentru a potoli setea utilizatorilor care au avut Galaxy Note 7, utilizatori care au fost reticenți să renunțe la smartphone-ul cel mai perfect de pe piață și au nevoie de ecrane mai mari.

Aceasta explică de ce Galaxy S8 Plus va avea cea mai mare afișare din seria S văzută vreodată.

O postare de la Evan Blass @evleaks a arătat ceea ce pare a fi logo-ul oficial al viitorului Samsung Galaxy S8 +. Notoriul leakster este un recordman atunci când vine vorba de știri de ultimă oră din domeniul  telefoniei mobile.

Logo-ul ne spune că Samsung a decis să renunțe la apelativul „Edge” la telefoanele sale din acest an.

În afară de diferențierea de ecran de 6,2 inch, față de fratele său mai mic, Galaxy S8 + se zvonește că dispune și de o configurație de stocare mai mare din cutie (128GB, spre deosebire de 64GB de stocare pentru Galaxy S8).

Ambele telefoane vor facilitata exclusiv Snapdragon 835 de la Samsung. Vor avea o cameră frontală cu autofocus, noul AI Bixby, un scanner pentru iris, și posibil să includă și un accesoriu S Pen.

Scanarea irisului este obligatorie începând cu 2003 la controlul de frontieră la intrarea în Emiratele Arabe Unite. Toți cetățenii străini care posedă o viză de intrare în EAU sunt verificați prin scanarea irisului. IrisGuard a reținut peste 350.000 de persoane care încercau să intre fraudulos în EAU. Irisul este singurul organ interior vizibil la exterior!

Una dintre cele mai interesante caracteristici este Samsung Bixby – un nou asistent digital care poate vorbi opt limbi, inclusiv engleză, precum și mai multe caracteristici activate de voce, cum ar fi Bixby Pay, ce ar permite probabil a procesa plățile cu ajutorul vocii.

Va fi și prima dată când Samsung va utiliza numai display-uri dual curbate pentru seria sa high-end, Galaxy S.

Samsung Galaxy S8 este, probabil, telefonul Android cel mai anticipat din 2017, iar unul dintre multe alte motive este faptul că telefonul este așteptat să fie lansat cu ecrane curbe atat pentru versiunea standard cât și pentru varianta mai mare.

Samsung a mai lansat un telefon numit Galaxy S6 Edge + în 2015, undeva aproape de lansarea lui Galaxy Note 5.

Telefonul a fost de fapt o versiune mai mare a lui Galaxy S6 Edge.

Așa că, s-ar părea ca eticheta „+” să fie rezervată pentru telefoanele care sunt pur și simplu mai mari decât versiunea standard.

Desigur, acest lucru ridică întrebarea, dacă a decis Samsung să retragă brand-ul Edge cu totul?.

S-ar parea ca aceasta este situația pentru Galaxy S8.

Cu toate acestea, este posibil ca Samsung să păstreze numele Edge în rezervă pentru altceva. Poate că Galaxy Note 8 va avea un ecran plat, iar Samsung ar putea lansa o versiune cu ecran curbat care va purta eticheta Edge.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 + ar putea fi lansate încă din 29 martie, deși o estimare mai reală plasează data de lansare mai târziu de 15 aprilie.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...