Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6.2 inch se va numi "Galaxy...

Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6.2 inch se va numi „Galaxy S8 +”

Ei bine, acum avem un logo ca dovadă că Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6,2 inch, va purta porecla „Galaxy S8 +”.

S-a tot spus de câteva săptămâni că Samsung va lansa doua modele de Galaxy S8: unul cu ecran de 5.8 inch Galaxy S8 și unul de 6,2 inch, Galaxy S8 Plus.

Concepute pentru a potoli setea utilizatorilor care au avut Galaxy Note 7, utilizatori care au fost reticenți să renunțe la smartphone-ul cel mai perfect de pe piață și au nevoie de ecrane mai mari.

Aceasta explică de ce Galaxy S8 Plus va avea cea mai mare afișare din seria S văzută vreodată.

O postare de la Evan Blass @evleaks a arătat ceea ce pare a fi logo-ul oficial al viitorului Samsung Galaxy S8 +. Notoriul leakster este un recordman atunci când vine vorba de știri de ultimă oră din domeniul  telefoniei mobile.

Logo-ul ne spune că Samsung a decis să renunțe la apelativul „Edge” la telefoanele sale din acest an.

În afară de diferențierea de ecran de 6,2 inch, față de fratele său mai mic, Galaxy S8 + se zvonește că dispune și de o configurație de stocare mai mare din cutie (128GB, spre deosebire de 64GB de stocare pentru Galaxy S8).

Ambele telefoane vor facilitata exclusiv Snapdragon 835 de la Samsung. Vor avea o cameră frontală cu autofocus, noul AI Bixby, un scanner pentru iris, și posibil să includă și un accesoriu S Pen.

Scanarea irisului este obligatorie începând cu 2003 la controlul de frontieră la intrarea în Emiratele Arabe Unite. Toți cetățenii străini care posedă o viză de intrare în EAU sunt verificați prin scanarea irisului. IrisGuard a reținut peste 350.000 de persoane care încercau să intre fraudulos în EAU. Irisul este singurul organ interior vizibil la exterior!

Una dintre cele mai interesante caracteristici este Samsung Bixby – un nou asistent digital care poate vorbi opt limbi, inclusiv engleză, precum și mai multe caracteristici activate de voce, cum ar fi Bixby Pay, ce ar permite probabil a procesa plățile cu ajutorul vocii.

Va fi și prima dată când Samsung va utiliza numai display-uri dual curbate pentru seria sa high-end, Galaxy S.

Samsung Galaxy S8 este, probabil, telefonul Android cel mai anticipat din 2017, iar unul dintre multe alte motive este faptul că telefonul este așteptat să fie lansat cu ecrane curbe atat pentru versiunea standard cât și pentru varianta mai mare.

Samsung a mai lansat un telefon numit Galaxy S6 Edge + în 2015, undeva aproape de lansarea lui Galaxy Note 5.

Telefonul a fost de fapt o versiune mai mare a lui Galaxy S6 Edge.

Așa că, s-ar părea ca eticheta „+” să fie rezervată pentru telefoanele care sunt pur și simplu mai mari decât versiunea standard.

Desigur, acest lucru ridică întrebarea, dacă a decis Samsung să retragă brand-ul Edge cu totul?.

S-ar parea ca aceasta este situația pentru Galaxy S8.

Cu toate acestea, este posibil ca Samsung să păstreze numele Edge în rezervă pentru altceva. Poate că Galaxy Note 8 va avea un ecran plat, iar Samsung ar putea lansa o versiune cu ecran curbat care va purta eticheta Edge.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 + ar putea fi lansate încă din 29 martie, deși o estimare mai reală plasează data de lansare mai târziu de 15 aprilie.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...