Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6.2 inch se va numi "Galaxy...

Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6.2 inch se va numi „Galaxy S8 +”

Ei bine, acum avem un logo ca dovadă că Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6,2 inch, va purta porecla „Galaxy S8 +”.

S-a tot spus de câteva săptămâni că Samsung va lansa doua modele de Galaxy S8: unul cu ecran de 5.8 inch Galaxy S8 și unul de 6,2 inch, Galaxy S8 Plus.

Concepute pentru a potoli setea utilizatorilor care au avut Galaxy Note 7, utilizatori care au fost reticenți să renunțe la smartphone-ul cel mai perfect de pe piață și au nevoie de ecrane mai mari.

Aceasta explică de ce Galaxy S8 Plus va avea cea mai mare afișare din seria S văzută vreodată.

O postare de la Evan Blass @evleaks a arătat ceea ce pare a fi logo-ul oficial al viitorului Samsung Galaxy S8 +. Notoriul leakster este un recordman atunci când vine vorba de știri de ultimă oră din domeniul  telefoniei mobile.

Logo-ul ne spune că Samsung a decis să renunțe la apelativul „Edge” la telefoanele sale din acest an.

În afară de diferențierea de ecran de 6,2 inch, față de fratele său mai mic, Galaxy S8 + se zvonește că dispune și de o configurație de stocare mai mare din cutie (128GB, spre deosebire de 64GB de stocare pentru Galaxy S8).

Ambele telefoane vor facilitata exclusiv Snapdragon 835 de la Samsung. Vor avea o cameră frontală cu autofocus, noul AI Bixby, un scanner pentru iris, și posibil să includă și un accesoriu S Pen.

Scanarea irisului este obligatorie începând cu 2003 la controlul de frontieră la intrarea în Emiratele Arabe Unite. Toți cetățenii străini care posedă o viză de intrare în EAU sunt verificați prin scanarea irisului. IrisGuard a reținut peste 350.000 de persoane care încercau să intre fraudulos în EAU. Irisul este singurul organ interior vizibil la exterior!

Una dintre cele mai interesante caracteristici este Samsung Bixby – un nou asistent digital care poate vorbi opt limbi, inclusiv engleză, precum și mai multe caracteristici activate de voce, cum ar fi Bixby Pay, ce ar permite probabil a procesa plățile cu ajutorul vocii.

Va fi și prima dată când Samsung va utiliza numai display-uri dual curbate pentru seria sa high-end, Galaxy S.

Samsung Galaxy S8 este, probabil, telefonul Android cel mai anticipat din 2017, iar unul dintre multe alte motive este faptul că telefonul este așteptat să fie lansat cu ecrane curbe atat pentru versiunea standard cât și pentru varianta mai mare.

Samsung a mai lansat un telefon numit Galaxy S6 Edge + în 2015, undeva aproape de lansarea lui Galaxy Note 5.

Telefonul a fost de fapt o versiune mai mare a lui Galaxy S6 Edge.

Așa că, s-ar părea ca eticheta „+” să fie rezervată pentru telefoanele care sunt pur și simplu mai mari decât versiunea standard.

Desigur, acest lucru ridică întrebarea, dacă a decis Samsung să retragă brand-ul Edge cu totul?.

S-ar parea ca aceasta este situația pentru Galaxy S8.

Cu toate acestea, este posibil ca Samsung să păstreze numele Edge în rezervă pentru altceva. Poate că Galaxy Note 8 va avea un ecran plat, iar Samsung ar putea lansa o versiune cu ecran curbat care va purta eticheta Edge.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 + ar putea fi lansate încă din 29 martie, deși o estimare mai reală plasează data de lansare mai târziu de 15 aprilie.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...