Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6.2 inch se va numi "Galaxy...

Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6.2 inch se va numi „Galaxy S8 +”

Ei bine, acum avem un logo ca dovadă că Samsung Galaxy S8 cu ecran de 6,2 inch, va purta porecla „Galaxy S8 +”.

S-a tot spus de câteva săptămâni că Samsung va lansa doua modele de Galaxy S8: unul cu ecran de 5.8 inch Galaxy S8 și unul de 6,2 inch, Galaxy S8 Plus.

Concepute pentru a potoli setea utilizatorilor care au avut Galaxy Note 7, utilizatori care au fost reticenți să renunțe la smartphone-ul cel mai perfect de pe piață și au nevoie de ecrane mai mari.

Aceasta explică de ce Galaxy S8 Plus va avea cea mai mare afișare din seria S văzută vreodată.

O postare de la Evan Blass @evleaks a arătat ceea ce pare a fi logo-ul oficial al viitorului Samsung Galaxy S8 +. Notoriul leakster este un recordman atunci când vine vorba de știri de ultimă oră din domeniul  telefoniei mobile.

Logo-ul ne spune că Samsung a decis să renunțe la apelativul „Edge” la telefoanele sale din acest an.

În afară de diferențierea de ecran de 6,2 inch, față de fratele său mai mic, Galaxy S8 + se zvonește că dispune și de o configurație de stocare mai mare din cutie (128GB, spre deosebire de 64GB de stocare pentru Galaxy S8).

Ambele telefoane vor facilitata exclusiv Snapdragon 835 de la Samsung. Vor avea o cameră frontală cu autofocus, noul AI Bixby, un scanner pentru iris, și posibil să includă și un accesoriu S Pen.

Scanarea irisului este obligatorie începând cu 2003 la controlul de frontieră la intrarea în Emiratele Arabe Unite. Toți cetățenii străini care posedă o viză de intrare în EAU sunt verificați prin scanarea irisului. IrisGuard a reținut peste 350.000 de persoane care încercau să intre fraudulos în EAU. Irisul este singurul organ interior vizibil la exterior!

Una dintre cele mai interesante caracteristici este Samsung Bixby – un nou asistent digital care poate vorbi opt limbi, inclusiv engleză, precum și mai multe caracteristici activate de voce, cum ar fi Bixby Pay, ce ar permite probabil a procesa plățile cu ajutorul vocii.

Va fi și prima dată când Samsung va utiliza numai display-uri dual curbate pentru seria sa high-end, Galaxy S.

Samsung Galaxy S8 este, probabil, telefonul Android cel mai anticipat din 2017, iar unul dintre multe alte motive este faptul că telefonul este așteptat să fie lansat cu ecrane curbe atat pentru versiunea standard cât și pentru varianta mai mare.

Samsung a mai lansat un telefon numit Galaxy S6 Edge + în 2015, undeva aproape de lansarea lui Galaxy Note 5.

Telefonul a fost de fapt o versiune mai mare a lui Galaxy S6 Edge.

Așa că, s-ar părea ca eticheta „+” să fie rezervată pentru telefoanele care sunt pur și simplu mai mari decât versiunea standard.

Desigur, acest lucru ridică întrebarea, dacă a decis Samsung să retragă brand-ul Edge cu totul?.

S-ar parea ca aceasta este situația pentru Galaxy S8.

Cu toate acestea, este posibil ca Samsung să păstreze numele Edge în rezervă pentru altceva. Poate că Galaxy Note 8 va avea un ecran plat, iar Samsung ar putea lansa o versiune cu ecran curbat care va purta eticheta Edge.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 + ar putea fi lansate încă din 29 martie, deși o estimare mai reală plasează data de lansare mai târziu de 15 aprilie.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...