Acasă Stiri Logo-ul smartphone-ului pliabil Samsung a apărut online

Logo-ul smartphone-ului pliabil Samsung a apărut online

Acum zvonurile permanente de ani de zile că Samsung va lansa un smartphone pliabil sunt la final. Faptul că Samsung introduce un smartphone pliabil nu mai este o ficțiune și acesta va fi prezentat vizual la SDC 2018. Mai multe detalii despre software și chiar prezentarea fizică a telefonului pliabil le așteptăm în data de 7 noiembrie la debutul Samsung Developer Conference 2018 (SDC). Aceasta va avea loc la Moscone West, San Francisco, Statele Unite.

Conform AllaboutSamsung, nu trebuie să eliminăm nici posibilitatea ca gigantul tech să prezinte efectiv smartphone-ul pliabil. Samsung Mobile și-a schimbat logo-ul pe Twitter în acest weekend într-o variantă „îndoită” a numelui său de marcă. De asemenea pe Facebook, vedem o indicație concretă a unui smartphone finalizat, telefonul pliabil. Sigla cu numele Samsung a fost îndoită. Să nu uităm că mai mulți oficiali de rang înalt de la compania sud-coreeană au confirmat lansarea la sfârșitul anului. Inclusiv șeful Samsung Mobile, DJ Koh a afirmat că Galaxy X / F va fi prezentat în această perioadă.

Mai multe semne că Samsung ne pregătește ceva la SDC 2018

Suntem siguri că gigantul tech a finalizat dezvoltarea dispozitivului hibrid 2-în-1, smartphone / tabletă. Vom vedea dacă Samsung va produce în masă acest dispozitiv sau acest lucru se va întâmpla doar după ce vede cum reacționează piața.

Numele vehiculat până acum, Galaxy X, a stârnit și mai stârnește imaginația tuturor fanilor Samsung și nu numai. Totuși până acum nu știm adevăratul nume al telefonului pliabil! Și nu uitați: cu mai mult de o lună în urmă, Samsung a înregistrat sloganul publicitar „The Future Unfolds”. Ce se vrea un slogan publicitar pentru acest smartphone pliabil. Semne că ceva se pregătește de către Samsung sunt destule.

Moscone Center, este cel mai mare complex expozițional din San Francisco, California. Complexul este alcătuit din trei săli principale aflate pe o suprafață de 35 ha și a fost deschis în 1981. Este numit după fostul primar din San Francisco, George Moscone, asasinat în noiembrie 1978.

Bineînțeles, acestea sunt doar presupuneri și, poate dorința noastră de a vedea cât mai repede smartphone-ul pliabil. Vom vedea dacă și gigantul high-tech este pe aceeași lungime de undă cu noi.

Până când vom afla mai multe despre acest produs aproape de poveste, avem un lucru concret un logo de telefon pliabil. Trebuie să recunoaștem că este un concept foarte interesant și acum suntem cu atât mai nerăbdători.

Informațiile anterioare dau un afișaj de 7,29 inch în poziție tabletă și de 4,58 inch, pliat în modul smartphone. SDC 2018 va avea loc între 7 și 9 noiembrie la San Francisco, iar compania sud-coreeană ar putea fi primul producător care va dezvălui un smartphone pliabil.

Stiri

Ecranul OLED de 90Hz al Samsung Display inclus în noile laptopuri ASUS

Samsung Display a anunțat că a început să furnizeze Ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri companiei taiwaneze ASUS. Aceste afișaje Samsung vor...

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...