Acasă Stiri Logo-ul smartphone-ului pliabil Samsung a apărut online

Logo-ul smartphone-ului pliabil Samsung a apărut online

Acum zvonurile permanente de ani de zile că Samsung va lansa un smartphone pliabil sunt la final. Faptul că Samsung introduce un smartphone pliabil nu mai este o ficțiune și acesta va fi prezentat vizual la SDC 2018. Mai multe detalii despre software și chiar prezentarea fizică a telefonului pliabil le așteptăm în data de 7 noiembrie la debutul Samsung Developer Conference 2018 (SDC). Aceasta va avea loc la Moscone West, San Francisco, Statele Unite.

Conform AllaboutSamsung, nu trebuie să eliminăm nici posibilitatea ca gigantul tech să prezinte efectiv smartphone-ul pliabil. Samsung Mobile și-a schimbat logo-ul pe Twitter în acest weekend într-o variantă „îndoită” a numelui său de marcă. De asemenea pe Facebook, vedem o indicație concretă a unui smartphone finalizat, telefonul pliabil. Sigla cu numele Samsung a fost îndoită. Să nu uităm că mai mulți oficiali de rang înalt de la compania sud-coreeană au confirmat lansarea la sfârșitul anului. Inclusiv șeful Samsung Mobile, DJ Koh a afirmat că Galaxy X / F va fi prezentat în această perioadă.

Mai multe semne că Samsung ne pregătește ceva la SDC 2018

Suntem siguri că gigantul tech a finalizat dezvoltarea dispozitivului hibrid 2-în-1, smartphone / tabletă. Vom vedea dacă Samsung va produce în masă acest dispozitiv sau acest lucru se va întâmpla doar după ce vede cum reacționează piața.

Numele vehiculat până acum, Galaxy X, a stârnit și mai stârnește imaginația tuturor fanilor Samsung și nu numai. Totuși până acum nu știm adevăratul nume al telefonului pliabil! Și nu uitați: cu mai mult de o lună în urmă, Samsung a înregistrat sloganul publicitar „The Future Unfolds”. Ce se vrea un slogan publicitar pentru acest smartphone pliabil. Semne că ceva se pregătește de către Samsung sunt destule.

Moscone Center, este cel mai mare complex expozițional din San Francisco, California. Complexul este alcătuit din trei săli principale aflate pe o suprafață de 35 ha și a fost deschis în 1981. Este numit după fostul primar din San Francisco, George Moscone, asasinat în noiembrie 1978.

Bineînțeles, acestea sunt doar presupuneri și, poate dorința noastră de a vedea cât mai repede smartphone-ul pliabil. Vom vedea dacă și gigantul high-tech este pe aceeași lungime de undă cu noi.

Până când vom afla mai multe despre acest produs aproape de poveste, avem un lucru concret un logo de telefon pliabil. Trebuie să recunoaștem că este un concept foarte interesant și acum suntem cu atât mai nerăbdători.

Informațiile anterioare dau un afișaj de 7,29 inch în poziție tabletă și de 4,58 inch, pliat în modul smartphone. SDC 2018 va avea loc între 7 și 9 noiembrie la San Francisco, iar compania sud-coreeană ar putea fi primul producător care va dezvălui un smartphone pliabil.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...