Mă numesc Bixby și sunt asistentul tău personal

2353

Samsung l-a anunțat oficial pe Bixby, noul său asistent personal inteligent AI.

Bixby: Un nou mod de a interacționa cu telefonul dvs.

Gigantul tech coreean tocmai și-a anunțat oficial noul său asistent AI, Bixby, și va aplica o parte din funcționalitatea sa în perechea de telefoane emblematice care vor fi oficial lansate la 29 martie.

Bixby se presupune a fi una dintre cele mai mari caracteristici ale perechii Galaxy S8.

InJong Rhee, vicepreședinte executiv, șef de cercetare și dezvoltare, software și servicii de la Samsung a făcut anunțul oficial.

Începand cu smartphone-urile noastre, Bixby va fi aplicat treptat în toate aparatele noastre. În viitor, puteți controla aerul condiționat sau televizorul prin Bixby.

Atâta timp cât aveți un dispozitiv care are o conexiune la internet și un circuit simplu pentru a primi intrările vocale, acesta va fi capabil să se conecteze cu Bixby.

Pe măsură ce ecosistemul crește, noi credem că Bixby va evolua de la o interfață smartphone la o interfață pentru viața ta.

Cu alte cuvinte, Samsung vrea să transforme visul unei case inteligente în realitate, ceea ce este … o idee, teribilă.

Până atunci, Bixby se va îndrepta către noile smartphone-uri Samsung.

Bixby va fi o nouă interfață inteligentă pe dispozitivele Samsung. Fundamental diferit de alți agenți de voce sau asistenți de pe piață, AI-ul de la Samsung oferă o experiență mai profundă datorită competenței în trei domenii:

  • Completitudine – Apăsând butonul cu destinație specială Bixby, asistentul va fi activat. Apoi utilizatorii pot să facă o comandă vocală sau să atingă comenzile care vor fi sensibile la context. Bixby va fi capabil să susțină aproape orice sarcină pe care aplicația este capabilă să o execute folosind interfața convențională. Cei mai mulți asistenți existenți în prezent acceptă doar câteva sarcini selectate pentru o aplicație și, prin urmare, induce în eroare utilizatorii cu privire la ceea ce funcționează sau ce nu funcționează prin comandă vocală.
  • Contextul și conștientizarea – Când se utilizează o aplicație cu Bixby activat, utilizatorii vor putea să facă apel la AI, în orice moment și Bixby va înțelege contextul actual și stadiul actual al cererii și va permite utilizatorilor să-și continue activitatea în curs în mod continuu. Bixby va permite utilizatorilor să conceapă diferite moduri de interacțiune, tactil sau voce, în orice context al cererii, oricare dintre aceste moduri prin care ei se simt mai confortabili și intuitivi.
  • Toleranță și gândire – AI-ul este suficient de inteligent pentru a înțelege comenzile cu informații incomplete și să execute sarcina comandată prin intermediul cunoștințele sale. Apoi va solicita utilizatorilor să furnizeze mai multe informații și să ia executarea sarcinii fragmentar. Acest lucru face ca interfața să fie mult mai naturală și mai ușor de utilizat.

Adoptarea unor noi modalități de a interacționa cu dispozitivele dvs. va necesita o schimbare în comportamentul utilizatorului.

Inconvenientul de a se învăța cu o nouă interfață poate provoca utilizatorii și chiar există posibilitatea ca aceștea să revină la vechile obiceiuri (de exemplu, la interfața tactilă).

Cheia succesului pentru noua interfață de voce este experiența mult mai plină de satisfacții decât vechea interfața existentă.

Butonul dedicat, va fi amplasat pe partea laterală a dispozitivului următor. Confuzia care se putea crea la activarea unei interfețe de voce este eliminată, pentru a fi mai confortabil pentru a da comenzi.

De exemplu, în loc să ia mai mulți pași pentru a efectua un apel – pornirea și deblocarea telefonului, căutarea prin aplicația de telefon, făcând clik pe bara de contact pentru a căuta persoana pe care încercați să o apelați și apăsând pictograma telefonului pentru a începe apelarea – toate se vor face cu o singură apăsare a butonului Bixby și o comandă vocală simplă.

Nu avem deocamdată detalii amănunțite despre tot ce știe noul AI, dar este un pas înainte prin comunicatul emis de Samsung prin care confirmă existența asistentului inteligent.

SURSĂSamsung News