Acasă Stiri Mai multe magazine elvețiene online acceptă Samsung Pay

Mai multe magazine elvețiene online acceptă Samsung Pay

Utilizatorii sistemului mobil de plată Samsung Pay pot plăti acum bunurile comandate în mai multe magazine online din Elveția. Acest lucru este posibil printr-un parteneriat încheiat de Samsung cu firma Datatrans. Acest parteneriat aduce mai multe avantaje atât pentru clienți, cât și pentru vânzători.

Furnizorul de servicii financiare din Țara Cantoanelor, Datatrans a adus soluția de plată mobilă Samsung Pay la magazinele elvețiene online. Utilizatorii de Samsung Pay pot folosi acum plata cu telefonul, tableta sau PC la firmele Interdiscount, Microspot, Steg, Techmania și BECKPC, conform unei declarații din partea Datatrans. Mai mulți comercianți online elvețieni se vor alătura foarte curând acestei liste.

Clientul primește sistemul mobil de plată al companiei Samsung, Samsung Pay ca o opțiune suplimentară la finalizarea plății. După aceea, el poate selecta metoda de plată dorită prin intermediul aplicației și poate confirma prin PIN, scanare iris sau amprentă digitală.

Când clienții fac cumpărături cu telefonul smartphone, după ce selectează Samsung Pay pe telefon, va apărea o fereastră de dialog prin care li se solicită să selecteze cardul de plată dorit. Apoi, ca de obicei cu Samsung Pay, confirmă tranzacția prin recunoașterea irisului, prin amprentă digitală sau prin introducerea codului PIN.

Dacă clienții preferă să facă cumpărături prin intermediul unui computer sau al unei tablete, după ce au selectat Samsung Pay, vor vedea un câmp pe ecran, în care trebuie să introducă adresa de e-mail a contului lor Samsung. Apoi, vor primi o notificare cu cererea de plată, pe telefonul smartphone (la numărul de telefon atașat contului Samsung). Trebuie apoi să accepte și să selecteze cardul de plată dorit. Confirmarea tranzacției are loc prin recunoașterea irisului, prin amprentare sau prin introducerea codului PIN.

Piloţii din armata elveţiană nu pot atinge viteza sunetului în timpul antrenamentelor. Din cauza dimensiunii reduse a ţării, aceste avioane pot intra în spaţiul aerian al altor ţări dacă ar zbura la astfel de viteze. Elveţia are un acord cu Franţa prin care i se permite să intre în spaţiul aerian francez pentru a putea atinge astfel de viteze.

Pentru consumatori, precum și pentru operatorii de magazine online, acest lucru oferă mai multe avantaje, conform companiei high-tech Samsung. În primul rând, nu este nevoie să introduceți cartea de credit sau alte informații de plată atunci când faceți cumpărături online, comercianții vor beneficia în acest fel de un proces de vânzare simplificat și în același timp, crește rata de închidere a vânzărilor pentru operatori. Astfel compania Samsung reacționează la comerțul online în continuă creștere.

Astăzi, deja peste 50% din toate plățile din comerțul online sunt făcute prin intermediul smartphone-urilor și nu se poate pune capăt acestui trend. Mijloacele de plată sigure și ușor de utilizat, cum ar fi Samsung Pay, vor accelera clar această tendință„, spune Hanspeter Maurer, CEO la Datatrans.

Reamintim că Samsung Pay este compatibil printre altele cu Galaxy S9 și S9+, Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8 și S8+, Galaxy S7 și S7 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy A8 și A8+, Galaxy A5 (2016 și 2017), Galaxy A7 (2016 și 2017). De asemenea smartwatch-urile Samsung Gear S3 Frontier și Classic, Samsung Gear Sport sunt compatibile și ele cu Samsung Pay.

SourceNetzwoche

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...