Mai multe dispozitive Samsung Galaxy low-cost primesc One UI 5.1

310
Mai multe dispozitive Galaxy low cost primesc One UI 5 1
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung își împinge actualizarea One UI 5.1 către mai multe smartphone-uri low-cost. Compania a lansat noua versiune One UI pentru Galaxy F22, Galaxy F23 5G și Galaxy M23 5G. Gigantul coreean a actualizat deja toate modelele premium eligibile de gamă medie și de vârf.

Galaxy F22 a fost lansat în India și în câteva țări învecinate în iulie 2021, cu Android 11 la bord. Samsung a actualizat deja telefonul la Android 12 și Android 13. Acum a lansat ultima actualizare majoră a caracteristicilor pe acest dispozitiv. Actualizarea One UI 5.1 pentru Galaxy F22 se lansează cu numărul de versiune a firmware-ului E225FXXU5DWB8. Toți utilizatorii ar trebui să primească această actualizare în următoarele zile.

Actualizarea Samsung One Ui 5.1 ajunge pe mai multe telefoane ieftine

Povestea este aproximativ aceeași și pentru Galaxy F23 5G. Lansat anul trecut ca succesor al lui Galaxy F22, acest dispozitiv nu a avut partea de o lansare globală. A fost ținut limitat la sub-continentul indian de către Samsung. Debutând cu Android 12, Galaxy F23 5G a preluat Android 13 în urmă cu câteva luni. Acum primește și One UI 5.1. Cea mai recentă actualizare vine cu versiunea de firmware E236BXXU2CWC1, potrivit Android Headlines.

Galaxy M23 5G, pe de altă parte, este disponibil pe mai multe piețe. Pe lângă o lansare mai largă în Asia, Samsung a vândut acest telefon și în Europa, America Latină și alte regiuni. A sosit cu sistemul de operare Android 12 în martie anul trecut și a primit Android 13 în decembrie. Acum, actualizarea Samsung One UI 5.1 a fost lansată pentru Galaxy M23 5G cu versiunea de firmware M236BXXU2CWC1. Lansarea este în prezent limitată la Europa și America Latină, dar ar trebui să ajungă în curând și pe alte piețe.

Spaniola este cea mai vorbită limbă din America Latină, portugheza este pe locul doi. Alte limbi oficiale cu mai mulți vorbitori sunt: engleza în Guyana, Trinidad și Tobago, olandeza în Surinam, franceza în Guyana Franceză sau quechua în Bolivia, Ecuador și Peru.

Niciunul dintre aceste smartphone-uri Galaxy nu primește, totuși, cel mai recent patch de securitate. Samsung a trimis acestor trei telefoane doar actualizarea de securitate din februarie. Deoarece nu primesc lansări lunare de securitate, este posibil ca următoarea actualizare să nu ajungă până în luna mai.

Între timp, dacă utilizați un Galaxy F22, Galaxy F23 5G sau Galaxy M23 5G, puteți accesa Setări -> Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare pentru a verifica actualizarea One UI 5.1 este disponibilă.