A apărut manualul utilizatorului la Galaxy S10 Lite, confirmă multe lucruri

1791
Sursa Foto: via gsmarena.com

Chiar dacă seria Galaxy S11 este în centrul atenției informații vin permanent și despre alte smartphone-uri Samsung. Acum a apărut manualul utilizatorului al telefonului Samsung Galaxy S10 Lite. Știm destul de multe despre acesta, confirmate acum și de acest manual. Samsung Galaxy S11 este de așteptat să fie prezentat la Consumer Electronics Show 2020 de luna viitoare de la Las Vegas.

Manualul de utilizare include doar schițele lui Galaxy S10 Lite, dar acestea confirmă faptul că smartphone-ul va prezenta un afișaj cu o gaură centrală și un scaner de amprente sub ecran. Pe spate, în partea stângă sus se află cadrul dreptunghiular unde avem cele trei camere foto în partea stângă. Cele trei sunt poziționate pe verticală, una peste alta iar în dreapta lor în partea de sus este blițul LED.

Samsung Galaxy S10 Lite posibil cu Android 10 și procesorul Snapgragon 865

Galaxy S10 Lite va avea butonul de pornire și balansorul de volum situat pe partea dreaptă. Slotul pentru card SIM și microSD sunt amplasate în partea stângă iar portul USB-C este plasat în partea de jos. S10 Lite va veni, de asemenea, cu MST și NFC pentru sistemul de plată mobil Samsung Pay.

Încă nu există nicio informație oficială de la gigantul high-tech despre Galaxy S10 Lite, dar dintr-o recentă scurgere de informații am aflat că procesorul Qualcomm Snapdragon 865 va fi la bord. Acesta va fi însoțit de 8GB RAM și stocare de bază 128GB. Sistemul de operare Android 10 și interfața de utilizator Samsung One UI 2.0 vor fi, de asemenea, disponibile.

Nikola Tesla a fost un inventator, inginer și fizician de origine sârbă. Pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism și inginerie, Tesla este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, științei calculatoarelor și fizicii nucleare. Tesla a demonstrat transmisia wireless a energiei la începutul anului 1891.

Smartphone-ul va avea un display Super AMOLED de 6,7 inch FHD+ cu un raport de aspect de 20: 9, conform GSMArena. Galaxy S10 Lite va împacheta o baterie de 4.500mAh cu suport de încărcare rapidă de 45W. Suntem siguri că încărcarea wireless Samsung PowerShare va fi disponibilă. Știința de bază din spatele încărcării wireless a fost demonstrată de mai bine de un secol de Nikola Tesla. Următoarea frontieră poate fi încărcare wireless la mare distanță, dar între timp, încărcarea wireless de aproape, cu care suntem obișnuiți, va continua să primească îmbunătățiri.

În ceea ce privește camerele foto, Samsung Galaxy S10 Lite va avea o cameră frontală pentru autoportrete și apeluri video de 32MP. Pe spate cele trei camere sunt compuse din una principală de 48MP, alăturată de una cu unghi Ultra-wide de 12MP și una 5MP.