O cerere de marcă comercială pentru Samsung Galaxy Note 9 a fost depusă de firma sud-coreeană în Columbia. Samsung a solicitat o marcă comercială „Galaxy Note 9” în Columbia, împreună cu mărcile comerciale ale tuturor smartphone-urilor sale recente. Data de înregistrare a acestei cereri este 12 martie și, în timp ce suntem încă la destule săptămâni până la o prezentare oficială, aceasta este prima dovadă tangibilă că vine un nou smartphone Galaxy Note 9.

În Columbia, Samsung a depus această cerere la Superintendency of Industry and Commerce, un organism guvernamental de reglementare a industriei și comerțului. Samsung a înregistrat aici numele de marcă ale tuturor dispozitivelor sale recente de top. Găsim aici numele lui Samsung Galaxy A8, Galaxy Note 8 și Galaxy S8 dar și pe cel a lui Galaxy S9. Dar în această listă lista apare un telefon care nu există, care nu a fost încă lansat: Samsung Galaxy Note 9.

Mai târziu în acest an, desigur, un nou Samsung Galaxy Note 9 este așteptat să apară pe piață, probabil sfârșitul lui august sau începutul lui septembrie. Acest program de lansare se respectă de ani de zile și sigur Samsung va respecta acest program și în 2018. Această confirmare, pentru cererea de protecție a mărcii, vine din cea mai sigură sursă, Samsung.

Din Columbia până la USPTO (United States Patent and Trademark Office) este doar o aruncătură de băț, dar când Samsung va depune o cerere de marcă și la Oficiul de Brevete și Mărci al Statelor Unite, vom ști că prezentarea lui Note 9 este iminentă și vă vom informa în consecință. Ca o reamintire, Samsung Note 9 este de așteptat să vină cu un afișaj Infinity Display de 6,3 inch și un raport de aspect de 18,5: 9 sau mai mare, cu îmbunătățiri de luminozitate și de ecran la fel ca ecranele de pe Galaxy S9 și S9+. Pe partea de procesor așteptăm din nou Snapdragon 845 și Exynos 9810, memorie RAM de 6 GB, și setul de camere duale reimaginate care este pe Galaxy S9, împreună cu scanerul de amprentă. Ca sistem de operare vom avea aproape sigur Android 8.1 Oreo.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Superintendency of Industry and Commerce are sediul în Bogota, Columbia și este sub autoritatea Ministerului Comerțului, Industriei și Turismului. Este o agenție guvernamentală de reglementare a competitivității din Columbia, responsabilă cu reglementarea practicilor corecte de afaceri, promovarea competitivității, emite brevete și înregistrări de mărci comerciale.[/vc_message]

În general, singura surpriză așteptată este capacitatea bateriei, așteptăm o baterie mai mare, dar acest lucru nu va împiedica fanii S-Pen din întreaga lume să aștepte cu nerăbdare viitorul phablet al companiei Samsung. Poate avem și o condiție, Samsung să pună un preț de cost ceva mai accesibil.