Acasă Stiri Marcă comercială pentru televizoare Samsung QLED cu afișaj inteligent

Marcă comercială pentru televizoare Samsung QLED cu afișaj inteligent

Recent pe lângă cele două noi mărci comerciale pentru Galaxy J7 Aura și J3 Aura, Samsung Electronics a înregistrat, de asemenea, pe 6 aprilie 2018, o altă marcă comercială la United States Patent and Trademark Office (USPTO), Oficiul de Brevete și Mărci al Statelor Unite. Marca comercială este clasificată pentru „televizoare, monitoare de televiziune, panouri de afișaj pentru televizoare„.

Samsung a înregistrat termenul de „Samsung Intelligent Display” la USPTO în Statele Unite. Producătorul high-tech sud-coreean a asociat oficial acest nume televizoarelor, monitoarelor, set-top box-urilor și software-ului general pentru controlul dispozitivelor multimedia.

Lipsa oricăror mențiuni referitoare la categoriile mai largi de dispozitive electronice indică faptul că Intelligent Display nu este direct legat de viitorul difuzor inteligent al companiei care se află în prezent în lucru, fiind planificat pentru comercializare în a doua jumătate a anului.

În martie 2018, gigantul coreean a anunțat noua sa serie de televizoare QLED 2018 la New York. Președintele și șeful subsidiarei Samsung Visual Display, domnul Jonghee Han a folosit atunci în mod specific termenul „afișaj inteligent” pentru a se referi la capabilitățile următoarei generații a ecranelor de televizoare. El spus la acea dată că definiția afișajului vizual va fi total schimbată cu viitorul display inteligent. Numele de marcă „Samsung Intelligent Display” este acum înregistrat oficial.

Cel mai mare producător de televizoare din lume începând cu anul 2006 este Samsung Electronics. Este urmat în acest clasament de LG Electronics, TCL, Sony și Hisense. Samsung a fost prima companie din lume care a lansat un televizor full HD LED, la Consumer Electronics Show 2010 din Las Vegas, SUA.

Viitoarele modelele Samsung TV QLED 2018 vor veni cu un ecran inteligent numit Intelligent Display. Dar ce caracteristici inteligente oferă noile televizoare?

Noul ecran Samsung are așa numitele funcții inteligente, astfel încât vechiul nume nu mai acoperă toate capacitățile noului afișaj. Noile ecrane inteligente sunt proiectate pentru a oferi o experiență rafinată în materie de consum media și pentru a permite televizoarelor compatibile să servească drept centre inteligente de acasă. În plus, noile ecrane TV oferă o imagine mai bună, cu afișare îmbunătățită a culorilor și contrastului. Noile modele TV QLED pot furniza informații în timp real despre vreme și știri.

Afișajele inteligente vor fi utilizate în toate modelele produse de firma sud-coreeană constând din seria Q6, Q7, Q8 și Q9 din 2018.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...