Marcă comercială pentru televizoare Samsung QLED cu afișaj inteligent

1166

Recent pe lângă cele două noi mărci comerciale pentru Galaxy J7 Aura și J3 Aura, Samsung Electronics a înregistrat, de asemenea, pe 6 aprilie 2018, o altă marcă comercială la United States Patent and Trademark Office (USPTO), Oficiul de Brevete și Mărci al Statelor Unite. Marca comercială este clasificată pentru „televizoare, monitoare de televiziune, panouri de afișaj pentru televizoare„.

Samsung a înregistrat termenul de „Samsung Intelligent Display” la USPTO în Statele Unite. Producătorul high-tech sud-coreean a asociat oficial acest nume televizoarelor, monitoarelor, set-top box-urilor și software-ului general pentru controlul dispozitivelor multimedia.

Lipsa oricăror mențiuni referitoare la categoriile mai largi de dispozitive electronice indică faptul că Intelligent Display nu este direct legat de viitorul difuzor inteligent al companiei care se află în prezent în lucru, fiind planificat pentru comercializare în a doua jumătate a anului.

În martie 2018, gigantul coreean a anunțat noua sa serie de televizoare QLED 2018 la New York. Președintele și șeful subsidiarei Samsung Visual Display, domnul Jonghee Han a folosit atunci în mod specific termenul „afișaj inteligent” pentru a se referi la capabilitățile următoarei generații a ecranelor de televizoare. El spus la acea dată că definiția afișajului vizual va fi total schimbată cu viitorul display inteligent. Numele de marcă „Samsung Intelligent Display” este acum înregistrat oficial.

Cel mai mare producător de televizoare din lume începând cu anul 2006 este Samsung Electronics. Este urmat în acest clasament de LG Electronics, TCL, Sony și Hisense. Samsung a fost prima companie din lume care a lansat un televizor full HD LED, la Consumer Electronics Show 2010 din Las Vegas, SUA.

Viitoarele modelele Samsung TV QLED 2018 vor veni cu un ecran inteligent numit Intelligent Display. Dar ce caracteristici inteligente oferă noile televizoare?

Noul ecran Samsung are așa numitele funcții inteligente, astfel încât vechiul nume nu mai acoperă toate capacitățile noului afișaj. Noile ecrane inteligente sunt proiectate pentru a oferi o experiență rafinată în materie de consum media și pentru a permite televizoarelor compatibile să servească drept centre inteligente de acasă. În plus, noile ecrane TV oferă o imagine mai bună, cu afișare îmbunătățită a culorilor și contrastului. Noile modele TV QLED pot furniza informații în timp real despre vreme și știri.

Afișajele inteligente vor fi utilizate în toate modelele produse de firma sud-coreeană constând din seria Q6, Q7, Q8 și Q9 din 2018.

SURSĂLetsgoDigital