Marca Galaxy Note nu a fost reînnoită de Samsung în Coreea de Sud

492
Marca Galaxy Note nu a fost reinnoita de Samsung in Coreea de Sud
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Samsung a reînnoit drepturile de marcă comercială pentru toate seriile sale de telefoane existente în Coreea de Sud. În țara sa natală, Coreea, Samsung și-a reînnoit numele comerciale ale mai multor serii Galaxy. Cu toate acestea, în lista de nume există o absență notabilă: seria Galaxy Note.

Vedem înregistrări de mărci reînnoite pentru seria Galaxy M, seria Galaxy A, seria Galaxy S și seria Galaxy Z. O absență notabilă și dureroasă pentru toți fanii Samsung este seria Galaxy Note. Zvonurile că Samsung va renunța la seria Galaxy Note circulă de mult timp, chiar dacă Samsung a spus că nu va renunța la seria Note, se pare că seria nu se va mai întoarce. În acest fel Samsung Galaxy Note 20 Ultra va fi cântecul de lebădă al seriei Galaxy Note.

Seria Samsung Galaxy Note pare a fi la final

Odată cu lansarea recentă a modelelor Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, este clar: seria Z este aici pentru a rămâne. Pentru a oferi denumirii actualului portofoliu de produse un temei juridic și mai ferm, Samsung a înregistrat din nou seria în Coreea de Sud la sfârșitul lunii august. Faptul că lipsește un nume este semnificativ.

Desigur, înregistrările de nume de marcă sunt cunoscute ca fiind o bază extrem de nesigură pentru a trage concluzii cu privire la viitoarea strategie de produs Samsung și nu numai. Și totuși aceasta este încă o piesă de puzzle din imaginea care pare să confirme că seria Note nu are viitor. Desigur, cu Galaxy Z Fold 3 avem un înlocuitor atractiv de model Note în mâini. Succesiunea la tron ​​nu este încă perfectă, în ceea ce ne privește, dar decalajul se micșorează.

Cântecul de lebădă. Când un artist evoluează pentru ultima dată pe o scenă, se spune că este „cântecul său de lebădă”. Specia de lebădă (Cygnus cygnus) emite un sunet puternic, asemenea unui clarinet, în ultimele clipe de viaţă.

Sigur că întotdeauna este puțină speranță. De exemplu Samsung nu a reîmprospătat numele comercial Galaxy Tab, conform GalaxyClub. Totuși, nimeni nu presupune că nu vor mai exista tablete Samsung Galaxy Tab. Mai mult, ne agățăm și de declarațiile șefului Samsung Mobile, DJ Koh. În luna martie a acestui an, a sugerat o revenire a seriei Note în 2022.

Știm că Samsung Galaxy S22 Ultra va susține din nou stylusul S Pen. La fel ca în cazul modelelor Galaxy S21 Ultra și Z Fold 3, anul acesta. Prin urmare, semnul distinctiv al seriei Note a fost transferat în seria S și Z. Pentru ambele serii Samsung a reînnoit înregistrarea mărcii.