Marcă comercială Samsung pentru Cinema TV și Panoramic Sound

1128

Compania high-tec Samsung a depus o cerere la Oficiul European al Proprietății Intelectuale prin care solicită acordarea de marcă comercială Samsung pentru Cinema TV, Cinemascope TV, Cine TV și Panoramic Sound. Cererile au fost depuse de Samsung la EUIPO (European Union Intellectual Property Office) marți, 23 ianuarie 2018.

Anul trecut, Samsung a prezentat primul ecran din lume Cinema LED în luna martie. Primul ecran comercial Cinema LED a fost instalat la Lotte Cinema World Tower din Coreea de Sud, după care ecranul cinematografic a debutat și în America și Europa. Ecranul LED uriaș de 4K HDR oferă o experiență extraordinară de vizionare, are culori luminoase, bogate în contrast, o experiență cinematografică impresionantă.

Această serie de noi cereri pentru mărci comerciale ne face să suspectăm că Samsung dorește să transfere această experiență cinematografică în camera noastră de zi.

Toate cele trei cereri pentru mărci sunt încadrate în Clasificarea 9 (Classification 9) , care include Receptoare de televiziune, Ecrane de calculator, Digital Signage și dispozitive de televiziune. Cererile au fost făcute de firma de avocatură europeană FieldFisher LLP din Londra, care a acționat în numele companiei sud-coreene.

Digital Signage – afișaje pentru publicitatea digitală instalate în spații publice. Acestea afișează imagini digitale, video, conținut media, pagini web, date meteo, meniuri de restaurant sau text. Aceste ecrane sunt instalate în puncte de interes major pentru clienți, spații publice de mare trafic, supermarketuri, baruri, hoteluri, muzee, restaurante și bănci.

La două zile după cererile de mai sus, producătorul coreean a depus o altă cerere pentru marcă comercială, pentru Samsung Panoramic Sound. La fel ca și aplicațiile anterioare ale mărcilor comerciale și aceasta este încadrată Clasificare 9.

Televizoare Samsung cu sunet panoramic, pare să indice faptul că Samsung intenționează să prezinte un televizor care oferă o experiență cinematografică reală din camera dvs. de zi. Evident, este important ca televizorul să ofere cea mai bună calitate a imaginii dar, și sunetul are o importanță deosebită. După toate probabilitățile firma sud-coreeană dorește să ducă televizorul de acasă la un cu totul alt nivel.

SURSĂLetsgoDigital