Acasă Stiri Samsung a înregistrat marca "Samsung Speckle" în Europa

Samsung a înregistrat marca „Samsung Speckle” în Europa

Samsung Electronics a înregistrat o nouă marcă „Samsung Speckle” ce indică un nou obiect gadget, care poate face mai bine măsurători privind diferite aspecte ale sănătății purtătorului. Momentan numai Samsung știe sigur ce înseamnă această referință specială.

Este posibil ca Samsung să rezerve această denumire din mai multe motive. Cu această denumire a patentat mai multe tehnologii care menționează un sistem „Laser Speckle” pentru măsurarea ritmului cardiac sau a tensiunii arteriale. Samsung ar putea să utilizeze un sistem bazat pe tehnologia laser pentru a măsura frecvența cardiacă, tensiunea arterială și alte semne vitale de sănătate.

Acestea sunt caracteristici pe care care fanii Samsung Galaxy le-au cerut companiei sud-coreene în 2016, la scurt timp după ce un brevet Samsung, care făcea referire la aceste caracteristici, a apărut la United States Patent and Trademark Office (USPTO).

Dar, desigur, depunerea unui brevet nu înseamnă că firma lucrează neapărat la un astfel de produs. Anii au trecut fără alte indicii suplimentare despre un nou tip de senzor de sănătate care să se regăsească pe un smartwatch sau un smartphone Samsung.

Dar o nouă depunere pentru un patent sugerează că Samsung ar fi continuat să lucreze la „sistemul interferometric cu laser”, descris în brevetul din 2016. Săptămâna trecută, Samsung a depus o cerere pentru marca „Samsung Speckle” în Europa la European Union Intellectual Property Office (EUIPO).

EUIPO, înființată în 1994, este Agenția Uniunii Europene responsabilă cu înregistrarea mărcilor în UE. Are sediul în Spania la Alicante. Biroul procesează cereri pentru marcă și pentru design în 23 de limbi oficiale ale UE. În fiecare an, se înregistrează o medie de 135.000 de mărci în Uniunea Europeană.

Înregistrarea mărcilor comerciale de la Samsung nu dezvăluie prea multe lucruri despre viitorul produs pentru care se cere rezervarea denumirii, însă numele pare a spune că este vorba de un dispozitiv de acest fel.

Cererea este pentru următoarele produse: Calculatoare; Hardware pentru calculatoare; Periferice adaptate pentru utilizare cu calculatoare; Tablete computerizate; Calculatoare portabile; Dispozitive de stocare a datelor; Monitoare; Căști pentru utilizare cu calculatoare; Căști fără fir; Carcasă portabilă de calculator din piele; Coperți de protecție pentru tablete; Mouse; Tastaturi pentru calculatoare; Calculatoare convertibile și anume computere convertibile și tablete; Difuzoare fără fir; Aparate și instrumente de imagine VR; Simulator sub formă de ochelari de protecție pentru realitatea virtuală.

Deci, marca comercială se poate aplica multor altor lucruri care au o caracteristică comună, o „dimensiune redusă”. Denumirea Samsung Speckle ar putea fi legată de echipamentele medicale, deși a fost depusă de aceeași agenție care gestionează mărcile comerciale Samsung pentru produse precum televizoare și smartphone-uri.

Samsung nu a răspuns mai multor solicitări pentru a furniza informații suplimentare despre „Samsung Speckle”. În cele din urmă, nu știm ce înseamnă Samsung Speckle!

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...