Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

898
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook iar dispozitivele Galaxy vin preîncărcate cu serviciul Facebook. Acum, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a dezvăluit că este un mare fan al smartphone-urilor Samsung și le folosește de mai mulți ani.

Într-o discuție cu YouTuber-ul Marques Brownlee (MKBHD), CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, și-a dezvăluit dragostea pentru smartphone-urile Samsung și Android în general. MKBHD a întrebat ce telefon are Mark Zuckerberg în buzunar în momentul discuției. Răspunsul fondatorului Facebook a fost prompt. „Folosesc telefoanele Samsung de câțiva ani și sunt un mare fan al lor. Cred că ei (Samsung) construiesc telefoane grozave”.

Mark Zuckerberg nu a spus ce telefon Samsung folosește

Mark a spus că îi place Android și a explicat că miliarde de oameni care folosesc Facebook au smartphone-uri Android. În acest sens este important ca el și restul echipei de management al produselor de pe Facebook, Instagram, WhatsApp și alte servicii Facebook „să aibă expunere pe diferite telefoane Android decât pe iPhone”. Conform Sam Mobile, el a subliniat, de asemenea, importanța sistemului de operare Android pentru Facebook.

În același timp, Mark Zuckerberg nu și-a arătat smartphone-ul. El nici măcar nu a numit modelul specific pe care îl folosește în prezent. Desigur, vorbim clar despre un dispozitiv emblematic, dar nu știm ce smartphone Samsung folosește. Speculăm că ar putea fi cel mai recent Galaxy Note 20 Ultra sau Galaxy Z Fold 2.

Mark Elliot Zuckerberg s-a născut pe 14 mai 1984, în White Plains, New York, SUA. Este un programator american și antreprenor în domeniul internetului, co-fondatorul și președintele rețelei Facebook. În 2009 a fost declarat cel mai tânăr miliardar pe cont propriu, în viață, din lume.

Oculus deținut de Facebook are cea mai mare cotă de piață pe piața căștilor VR (realitate virtuală) din lume. Samsung Gear VR a folosit software-ul Oculus, dar Samsung tocmai a renunțat la gama de produse Gear VR. John Carmack, CTO Oculus (chief technology officer – director tehnic) a numit această renunțare o oportunitate ratată.