Mașinile de spălat de la Samsung continuă să fie premiate

1117

Mașinile de spălat de la Samsung Electronics continuă să fie recunoscute și premiate în întreaga lume. Compania high-tech a anunțat că a primit un premiu Technical Innovation Award – Major Domestic Appliances. Acest premiu este cel mai recent dintr-un șir de alte premii acordate de instituții din întreaga lume pentru Samsung QuickDrive și Samsung FlexWash.

Dar ce înseamnă aceste tehnologii găsite pe mașinile de spălat Samsung care au captivat industria de profil și consumatorii deopotrivă? Cererea de aparate de uz casnic premium a crescut în ultimii ani, iar succesul companiei sud-coreene în acest domeniu în plină dezvoltare se datorează capacității sale de a crea soluții de spălare simple și inovatoare, pentru nevoile consumatorilor și integrate cu AI și în eco-sistemul IoT.

Într-o industrie care a fost mult timp dominată de soluții convenționale de mașini de spălat, tehnologia disruptivă a companiei Samsung redefinește procesul de spălare așa cum îl știm. Samsung QuickDrive și FlexWash, reprezintă realizarea efortului Samsung de a inova dar, în același timp reflectă și stilul de viață al consumatorilor. Samsung Electronics este unul dintre cei mai mare producători de electrocasnice din lume.

Prima mașină de spălat electrică a fost inventată de Alva J. Fisher în 1908. Fisher a lucrat la Hurley Washing Machine din Chicago și a numit mașina „The Thor”. În Statele Unite vânzările de mașini de spălat electrice au ajuns la 913.000 de unități în 1928.

Diferența pe care aceste caracteristici ingenioase o fac în procesul de spălare a fost recunoscută pe scară largă de către industria de profil. Anul acesta, premiile „Best of KBIS” au recunoscut mașinile de spălat Samsung ca fiind cele mai bune în acest domeniu. Cu ajutorul tehnologiei QuickDrive, care a primit premiul „Smart Home Technology” pentru cea mai bună inovație în domeniu și FlexWash, care a primit premiul „Kitchen Silver” pentru flexibilitatea oferită de funcțiile de control multi-încărcare și telecomandă inteligentă, mașinile de spălat produse de compania din Coreea de Sud sunt în top.

Ce face diferența?

  • Performanță în domeniul de spălare. Comoditatea care nu compromite performanța, este cea mai mare prioritate pentru consumatori în alegerea aparatelor de uz casnic. Samsung și-a câștigat statutul pe piață datorită caracteristicilor cheie ale celor două mașini de spălat: viteza pentru QuickDrive și flexibilitatea pentru FlexWash. Deși metodele de spălare s-au schimbat semnificativ în timp și s-au îmbunătățit în întreaga industrie, cele mai recente soluții de spălare de la Samsung sunt o garanție a inovării și rescriu însăși definiția performanței mașinilor de spălat.
  • Mașina de spălat cu tehnologia QuickDrive oferă un ciclu complet de spălare, la jumătate din timpul mașinilor convenționale, performanță și durabilitate a materialelor din care este construită. Această tehnologie de neegalat răspunde stilului de viață al consumatorilor moderni, economisind timp prețios pentru a face mai mult din lucrurile pe care le iubesc. Statutul său în inovație a fost apreciat și la CES Innovation Awards din acest an.
  • Sistemul FlexWash oferă opțiunea de a spăla două încărcături de rufe în același timp, satisfăcând nevoile consumatorilor care vor flexibilitate în utilizarea mașinii. Singurul sistem de spălare dublă Samsung și flexibilitatea sa fără precedent au transformat modul în care oamenii se ocupă de mai multe încărcături de rufe.
  • Funcții inteligente intuitive. Mașinile de spălat rufe Samsung cu tehnologie QuickDrive sunt echipate, de asemenea, cu Q-rator, asistentul de spălare inteligent al companiei Samsung, pentru a simplifica în continuare procesul de spălare. Q-rator oferă utilizatorilor asistență inteligentă și intuitivă prin intermediul a trei caracteristici principale:
  1. Planificatorul de spălare – permite consumatorilor să specifice timpul de finisare a rufelor.
  2. Rețeta de spălare – oferă recomandări privind cel mai bun ciclu de spălare pentru o anumită încărcare.
  3. Expertul HomeCare – monitorizează o spălare de la distanță pentru a interveni rapid în caz de nevoie.

Inovațiile găsite în mașinile de spălat Samsung depășesc tehnologiile aflată pe alte modele de mașini de spălat. Ambele mașini Samsung cu tehnologia QuickDrive și FlexWash au fost proiectate pentru a oferi cea mai înaltă calitate, pentru performanță și pentru confortul utilizatorilor.

SURSĂSamsung News