Soluțiile de memorie Samsung, ideale pentru viitorul conducerii autonome

792

Relația dintre o mașină și șoferul ei a fost întotdeauna o relație unică, interdependentă. O „legătură mistică între om și mașină„, ​​sunt cuvintele lui Bernie Mac protagonist în filmul „Transformers” din 2007. Dar, datorită progreselor tehnologice care conduc astăzi industria de automobile, această relație evoluează. Acum cantitatea de date prelucrate de un vehicul inteligent și pusă la dispoziția șoferului crește. Samsung, prin produsele sale de memorie vine în sprijinul acestui lucru.

Șoferului vehiculului trebuie să aibă la dispoziție cât mai multe date pentru a putea reacționa prompt la informațiilor primite, în special privind siguranța. Compania sud-coreeană, liderul mondial în tehnologia avansată de memorie, lucrează permanent pentru dezvoltarea unei conduceri autonome sigure, cu diferite componente și soluții în care prioritatea și siguranța este mai presus de toate.

Soluții de memorie Samsung pentru o conducere autonomă sigură

Pentru a permite feedback-ul efectiv și rapid al șoferului, soluțiile Samsung de memorie automată pentru procesare, stocare și accesare a informațiilor deschid calea pentru o experiență de conducere autonomă și sigură.

Videoclipul pe care îl puteți vedea arată mai multe dintre soluțiile de memorie Samsung destinate autovehiculelor. Aceste memorii Samsung le-a integrat perfect în domeniul auto, pentru a asigura cea mai eficientă bucla de feedback pentru șoferii autovehiculelor.

Samsung în limba coreeană înseamnă trei stele. Samsung Electronics produce aproximativ o cincime din exporturile totale din Coreea de Sud. Începând cu anul 2017, Samsung are cea de-a 6-a valoare de brand la nivel mondial. Samsung a avut o valoare a mărcii de 59,9 miliarde de dolari în 2018.

Memoria eUFS are o viteză foarte mare pentru alimentarea cu energie a sistemelor în mașină, cu acces instant la date. AutoSSD stochează datele privitoare la hărțile rutiere pentru o conducere autonomă și permite o mare cantitate de transfer de date. Memoria LPDDR5 DRAM utilizează o arhitectură de circuite extrem de avansată, optimizată pentru viteză și eficiență energetică pentru a transfera instantaneu datele senzorilor de pe automobile. DRAM GDDR6 permite învățarea profundă a AI datorită unei lărgimi de bandă ultra-înaltă.

În acest videoclip primim mai multe informații despre modul în care aceste componente modelează viitorul conducerii autonome. În primul rând siguranța este pusă mai presus de toate. Această dezvoltare face parte din angajamentul gigantului tech de a investi în patru mari domenii: AI, tehnologia 5G, bio-farmaceutice și tehnologii auto pentru viitoarele mașini inteligente.