Samsung confirmă moartea seriei Galaxy Note, Galaxy S22 Ultra este urmașul

289
Samsung confirma moartea seriei Galaxy Note
Sursa Foto: @Kuma_Sleepy

Samsung a confirmat oficial moartea seriei Galaxy Note. Da, dar seria va avea un urmaș de nădejde. Deci, parafrazând pe marele Eminescu: „Azi o vedem, şi nu e”. Scrisul pe un smartphone a avut un urmaș după seria Note, dar tocul de scris nu avea slot în telefon. Este vorba despre Galaxy S21 Ultra. Acum cu Galaxy S22 Ultra care încorporează cele mai bune caracteristici ale liniei Galaxy Note, Samsung a declarant official că a terminat cu gama iconică de smartphone-uri.

În timp ce vorbea cu reporterii la MWC 2022 Barcelona, Roh Tae-moon, șeful Samsung Mobile Experience, a anunțat că „Galaxy Note va apărea ca Galaxy S Ultra” de acum înainte. Asta înseamnă că Samsung nu va lansa un nou model din seria Galaxy Note, potrivit XDA-Developers. În schimb, modelele Galaxy S Ultra vor continua moștenirea seriei Galaxy Note.

Galaxy S22 Ultra este urmașul seriei Galaxy Note

Seria Galaxy Note este moartă doar în nume, deoarece spiritul său este cu adevărat viu în Galaxy S22 Ultra. Galaxy S22 Ultra este în esență o încrucișare a Galaxy Note 20 și Galaxy S21 Ultra. Dacă ar fi să luați un Galaxy S21 Ultra și Galaxy Note 20 Ultra și să le combinați, rezultatul ar arăta foarte mult cu Galaxy S22 Ultra.

În ultimii ani, Samsung s-a chinuit să diferențieze linia Galaxy Note de seria Galaxy S. Această linie a fost estompată și mai mult cu Galaxy S21 Ultra de anul trecut, care a adus suportul S-Pen. Noul Galaxy S22 Ultra are toate cele pe care fanii le așteaptă de la linia emblematică Galaxy Note, inclusiv suportul pentru stilou S-Pen, un afișaj mare cu margini curbate, funcții Air Command și multe altele.

Air Command – Comanda aeriană vă oferă acces la caracteristicile S Pen. Puteți accesa Air Command pur și simplu scoțând S Pen-ul. Alternativ, Air Command poate fi activată prin simpla trecere a S Pen-ului peste ecran și apoi făcând clic pe butonul S Pen.

Diferențele de specificații dintre Galaxy S22 Ultra și Galaxy S22+ sunt destul de semnificative. Samsung ar putea foarte bine să continue această tendință cu viitoarele dispozitive emblematice pentru a ajuta la o mai bună diferențiere între ofertele lor. Seria Galaxy S va continua să servească oamenilor obișnuiți, în timp ce modelul Ultra va viza utilizatorii puternici.

Renunțarea companiei Samsung la seria Note face ca Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra să fie ultimele modele. Ambele o duc bine în continuare ca vânzări, datorită fișei lor de specificații impresionante și angajamentului Samsung față de suportul software pe termen lung pentru smartphone-uri. Sunt încă o achiziție bună în 2022, cu condiția să găsiți și o ofertă bună.