Modelele Galaxy S9 și Galaxy S9+ pentru SUA au trecut de FCC

1234

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, modelele pentru piața din Statele Unite se pare că au trecut deja de Comisia Federală de Comunicații din S.U.A.. Conform informațiilor, un set de noi documente apărute arată că cele două dispozitive au fost listate cu numerele de model SM-G960U și SM-G965U.

Aceste două numere de model care au litera U la coadă sunt numere de model destinate pieței din SUA. Ele se potrivesc cu numerele de model pentru modelele americane ale telefoanelor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ lansate anul trecut, ceea ce reprezintă un indicator că Samsung păstrează aceste lucruri la fel atunci când lansează un nou model în gama de smartphone-uri.

O altă informație importantă care indică faptul că acestea sunt versiunile americane ale smartphone-urilor Samsung 2018 sunt frecvențele de rețea care au fost testate cu aceste două telefoane. Într-o captură de ecran putem vedea o listă a benzilor LTE testate, care include toate benzile LTE și alte frecvențe de rețea pentru cei patru operatori majori de telefonie mobilă din S.U.A. – T-Mobile, Verizon, AT & T și Sprint. Aceasta include benzile LTE 2, 4, 5, 12, 13, 14, 17, 25, 26, 29, 30, 66, 71 și 41.

În afară de numerele de model și de diagrama de bandă LTE, singurul lucru care merită remarcat este eticheta FCC, deși nu vedem acolo nici o informație despre dispozitiv, care va fi exact în același loc unde a fost amplasată și pe Galaxy S8 și Galaxy S8+.

AT & T Inc. este cea mai mare companie de telecomunicații din Statele Unite ale Americii. Are sediul în Dallas, Texas, United States. În anul 2016 avea 256.000 de angajați. AT & T își are originea în compania de telefonie Bell, fondată de Alexander Graham Bell, inventatorul telefonului.

Aceasta este prima apariție la Federal Communications Commission a versiunilor pentru S.U.A. a modelelor Galaxy S9 și Galaxy S9+. Aceleași modelele pentru alte regiuni au apărut la FCC în 28 decembrie, cu numerele de model SM-G960F și SM-G965F. A fost recent confirmat faptul că Samsung intenționează să lanseze Galaxy S9 și Galaxy S9+ la Mobile World Congress 2018 Barcelona luna viitoare, astfel încât mai multe versiuni ale celor două telefoane vor mai apărea la comisia americană.

Samsung Galaxy S9, conform tuturor zvonurilor va avea o singură cameră foto frontală și una la spate, în timp ce Samsung Galaxy S9+ va veni cu camere duble pe spate.

Ambele modele vor fi dotate cu procesorul Qualcomm Snapdragon 845 în S.U.A.

SURSĂAndroidHeadlines