De ce acum este un moment bun să cumpărăm un Galaxy S8

2669

Samsung Galaxy S8 va fi în curând depășit de Galaxy S9 și S9+ care vor fi prezentate la MWC 2018 Barcelona nu peste mult timp. Vă prezentăm câteva motive pentru care ar trebui, sau nu, să cumpărați acum un Galaxy S8. Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au marcat începutul unei reveniri puternice pentru gigantul sud-coreean, după ce Galaxy Note 7 a avut problemele cunoscute din cauza autoaprinderii bateriei.

Un uluitor Infinity Display, o viață extraordinară a bateriei, un design elegant și un procesor foarte bun au făcut din Galaxy S8 telefonul anului 2017. În același timp un succes uriaș pentru compania Samsung, o încântare pentru cumpărătorii și recunoscut în unanimitate de critici. Publicului i-a plăcut atât de mult designul și aspectul lui Galaxy S8 încât compania Samsung a decis ca Galaxy Note 8 să-l imite, ambele dispozitive fiind două dintre cele mai bune smartphone-uri din anul 2017 de pe piață. Dar, pe măsură ce smartphone-ul Galaxy S8 „vechi” de aproape un an va fi înlocuit de Galaxy S9 și S9+, este momentul potrivit pentru a cumpăra un Galaxy S8.

Pentru cei care se gândesc să cumpere un Galaxy S8 în momentul de față, ar fi o oportunitate de a economisi niște bani.

În România și nu numai aici, aceste două terminale – Galaxy S8 și Galaxy S8+ au ajuns să fie oferite la discounturi substanțiale.

Există diferite variante de a achiziționa aceste telefoane.

Prima variantă este, la liber, prin magazinele online cum ar fi eMag, Flanco, QuickMobile (vezi ofertele lor mai jos) sau prin alți retaileri de telefoane mobile.

A doua variantă este prin furnizorii de servicii de telefonie mobilă, cum ar fi Telekom, Vodafone sau Orange cu diverse tipuri de abonament.

La operatorii de telefonie mobilă aceste reduceri pot fi chiar mai mari, aceștia oferind de obicei la achiziționarea unui abonament diferite facilități și bonusuri.

La recent încheiatul CES 2018 de la Las Vegas, Samsung a dezvăluit data lansării lui Galaxy S9 și S9+. Următoarea gamă de smartphone-uri Galaxy S de mare succes va fi prezentată luna viitoare. DJ Koh, președintele diviziei mobile Samsung, a confirmat că Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor fi lansate la Mobile World Congress 2018 Barcelona în luna februarie. Zvonurile spun că S9 și S9+ ar putea ajunge pe piață la scurt timp după lansare în luna martie.

Acest lucru ar însemna că S9 va fi lansat mai devreme la vânzare în acest an decât Galaxy S8 anul trecut, care a intrat în vânzare în aprilie 2017.

Zvonurile inițiale au sugerat că la modelul Galaxy S9 ar putea crește dimensiunea afișajului Infinity față de Galaxy S8, cu o margine mult mai mică în partea de jos a telefonului. Asta însemnă că partea din față a lui S9 ar fi aproape cât tot ecranul, cu doar o margine abia vizibilă în partea de sus.

O serie de informații mai recente au sugerat că Galaxy S9 și S9+ vor avea un design aproape identic cu predecesorii lor. În timp ce în exterior, va arăta destul de apropiat de Galaxy S8, în interior se așteaptă să fie un număr mai mare de schimbări.

Surse bine informate au spus că S9 și S9+ vor include difuzoare stereo încorporate AKG, ceea ce ar fi veste excelentă pentru audiofili. Includerea difuzoarelor stereo AKG ar trebui să îmbunătățească substanțial performanța difuzoarelor încorporate.

AKG ca marcă a fost și este folosită de artiști de renume mondial. Frank Sinatra s-a folosit de produsele AKG ca și alți mari muzicieni, printre care Eric Clapton, Peter Gabriel, Rod Stewart sau Stevie Wonder și formații ca ABBA sau Rolling Stones. Și vedete pop, au folosit AKG, precum Anastacia, Eros Ramazzotti, Kanye West sau Simply Red.

Modelul Galaxy S9+ vine conform tuturor informațiilor cu același sistem de camere foto duble care a debutat cu Galaxy Note 8. O altă problemă avută cu S8 și S8+ va fi rezolvată. Scanerul de amprente de pe S9 va fi mutat într-o poziție mult mai accesibilă.

Deci, Samsung Galaxy S9 pare să ofere o serie de îmbunătățiri față de modelul Galaxy S8.

Dar dacă decideți să cumpărați actualul telefon Galaxy S8, nu veți fi dezamăgiți. Acesta este unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le-a făcut vreodată firma sud-coreeană. Samsung Galaxy S8 și S8+ sunt două dintre cele mai bune telefoane pe care le puteți cumpăra în acest moment.