Samsung lansează primul monitor QLED cu Thunderbolt 3 la CES 2018

1132

La CES 2018, Samsung Electronics își va extinde capabilitățile de conectivitate și performanță cu monitorul QLED Curbat care are conectivitate Thunderbolt 3. După lansarea celui mai mare monitor curbat din lume anul trecut, Samsung a prezentat astăzi primul monitor curbat QLED din lume cu un port Thunderbolt 3. Cu debutul noului său monitor CJ791, Samsung îmbunătățește performanța și prezentarea conținutului pentru divertisment și utilizatorii profesioniști.

Modelul CJ791 de 34 inch (86,4 cm.) aduce putere și viteză de procesare pentru o calitate excepțională a imaginii și pentru o experiență de utilizare confortabilă și productivă.

Printr-un singur cablu Thunderbolt 3, utilizatorii CJ791 pot conecta și fixa monitorul și laptopul fără alte cabluri extinse. Conform News.samsung, Conexiunea Thunderbolt 3 poate oferi viteză de procesare de până la 40 Gbps, aproape de patru ori mai rapidă decât alternativele USB. Acest lucru permite utilizatorilor să conecteze o mare varietate de periferice și dispozitive de mare viteză cu un singur cablu, cum ar fi laptop-uri, unități de stocare sau plăci grafice externe. Interfața Intel Thunderbolt 3 de pe CJ791 permite de asemenea monitorului să efectueze o încărcare de până la 85 de wați pentru laptopurile conectate.

Monitorul ultra-lat de 34 inch are o rezoluție QHD de 3440 × 1440 pixeli și un raport de aspect de 21: 9. Monitorul Samsung are un spectru sRGB de 125%, un unghi de vizibilitate de 178° și un timp de răspuns de 4 ms. Are margini înguste pentru a asigura o experiență de joc de top și o curbură 1.500R, cea mai bună din această clasă. Dispune de asemenea de un stand de înălțime reglabil și funcționalitate de înclinare pentru a oferi utilizatorilor mai mult control asupra monitorului.

Samsung CJ791 prezintă conținutul cu detalii realiste, pentru a atrage pasionații de jocuri și pasionații de divertisment. Tehnologia de prezentare QLED a ecranului reflectă întocmai culorile și creează imagini excelente printr-un negru profund, un alb strălucitor și nuanțe clare, pentru o cufundare completă a jucătorilor în fiecare scenă.

O gamă largă de funcții integrate pentru gameri le oferă utilizatorilor și un avantaj suplimentar față de adversarii lor, cu modul de joc care conține o setare dinamică gamma ce reglează intuitiv culoarea și contrastul fiecărei scene individuale pentru a produce un mediu real. Timpul de răspuns de 4 milisecunde (ms) al lui CJ791 asigură, de asemenea, tranziții ușoare între scene, ceea ce îl face ideal pentru curse, simulări de zbor și jocuri de luptă.

CES 2005 a avut loc în perioada 6 – 9 ianuarie în Las Vegas. Evenimentul a început rău când la discursul de deschidere al președintelui Microsoft Bill Gates, demonstrația cu Windows Media Center a luat o întorsătură urâtă, rezultatul fiind un ecran albastru spre amuzamentul spectatorilor. Samsung a prezentat un televizor cu plasmă de 102 inch (2,6 m).

Samsung v-a prezenta monitorul CJ791 QLED curbat cu Thunderbolt 3 la Consumer Electronics Show 2018 din Las Vegas săptămâna viitoare. Samsung nu a anunțat încă detalii despre prețuri și disponibilitate.