Acasă Stiri MWC Update - Samsung Galaxy Tab S3 o tabletă foarte solidă cu...

MWC Update – Samsung Galaxy Tab S3 o tabletă foarte solidă cu sistem de operare Android

O tabletă mult mai bună decât ne-am fi așteptat, foarte solidă, prima cu Android, elegantă cu multe caracteristici multimedia.

De obicei, Samsung foloseste MWC pentru a anunța noile sale telefoane pilot Galaxy S.

În acest an, gigantul tech sud-coreean a decis să amâne anunțul (stăm și noi în tensiune) pentru motive pe care le-am scris de mai multe ori.

Așa că, dispozitivul cel mai interesant primit de la Samsung la MWC Barcelona a fost Samsung Galaxy Tab S3.

Chiar dacă aceasta nu compensează lipsa unui telefon pilot Samsung, Galaxy Tab S3 este o tabletă foarte solidă cu sistem de operare Android.

Galaxy Tab S3 are ce nici o tabletă nu a mai avut, Android. Design-ul pare a fi conceput pentru smartphone-uri, doar timpul ne va spune dacă această abordare va lucra în beneficiul lui Galaxy Tab S3.

Altfel design-ul lui Galaxy Tab S3 este destul de standard, – frontal plat, display 9.7 inch și setul standard de butoane.

Butonul de start cu scaner de amprente încorporat, un spate plat cu aparatul de fotografiat în partea de sus. Nu e nimic de inspirație revoluționară, dar totul este premium.

Ce este nou în design este configurarea difuzoarelor, reglate profesional de AKG by Harman, iar acestea oferă un sunet foarte satisfacator, este destul de tare.

AKG Acoustics fondată în 1947 în Viena, este un producător austriac de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii aferente pentru piețele profesionale. A fost achiziționată de Harman Internațional Industries, și are sediul în San Fernando Valley SUA. Harman a fost cumpărată de Samsung Electronics cu 8 miliarde $.

Cu un design minimalist și rafinat tableta Galaxy Tab S3 a fost realizată prin aplicarea de panouri de sticlă lucioasă, armate cu un cadru de aluminiu, rezultând o estetică fără sudură.

Există două capace disponibile pentru tabletă,  una cu o tastatură și una fără.

Dimensiunile sunt de 237,3 x 169 x 6 mm și cântărește 429 g.

Și, are un însoțitor S Pen. Vârful stiloului este de doar 0,7 mm, iar sensibilitatea sa de presiune a fost îmbunătățită pentru o mai bună experiență de scriere. Nu numai asta, dar corpul stiloului a fost extins, ceea ce face într-adevăr să-l simțim ca un stilou, în loc de o scobitoare incomodă.

Qualcomm Snapdragon 820 și 4GB de memorie RAM permit utilizatorilor să se bucure de un conținut HDR realist, oriunde ar merge. Galaxy Tab S3 are, de asemenea, încărcare rapidă și oferă 12 ore de redare video la încărcare completă.

În plus, dispozitivul are 13 megapixeli cameră foto în spate și 5 megapixeli față, pentru fotografii clare și de calitate.

Cu o estetică elegantă, caracteristici optimizate de divertisment, și mai multe instrumente pentru a rămâne conectat și productiv, Samsung Galaxy Tab S3 oferă utilizatorilor o experiență de tabletă care este incredibil de distractivă și eficientă.

Vom reveni cu specificații, caracteristici și preț!

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...