Noua culoare Mystic Navy pe Galaxy Tab S7 și Tab S7+ a ajuns în Coreea

655
Mystic Navy este noua culoare pe Galaxy Tab S7
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Culoarea Mystic Navy pentru Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ a fost introdusă în urmă cu două luni. Acum Samsung va lansa seria Galaxy Tab S7 în culorile Mystic Navy în Coreea de Sud în 8 aprilie. Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ sunt tabletele cu cele mai înalte specificații dintre toate tabletele Galaxy.

Modelul în Mystic Navy al seriei Galaxy Tab S7 oferă o senzație sofisticată și luxoasă, cu o culoare senzațională bleumarin. Seria Galaxy Tab S7 va fi disponibilă și într-o nouă configurație de memorie: 12GB RAM și 512GB stocare internă, pentru prima dată pe o tabletă Galaxy.

Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ au fost lansate în septembrie și au în prezent Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1. Ambele suportă o conectivitate excelentă între smartphone-uri și notebook-uri, maximizând productivitatea și utilizabilitatea. Au fost lansate în culorile Mystic Black, Mystic Silver și Mystic Bronze. Acum vor primi a patra culoare, Mystic Navy.

Galaxy Tab S7 și TabS7+ primesc culoarea Mystic Navy

Modelul Samsung Galaxy Tab S7+ Mystic Navy este lansat ca model 5G, LTE și Wi-Fi. Are un preț de 1.149.500 won (~1.130 de euro) pentru modelul 5G și aproximativ 1.060 de euro pentru modelul LTE.  Galaxy Tab S7+ modelul numai Wi-Fi costă 980 de euro. Modelul Galaxy Tab S7 în Mystic Navy este lansat ca model LTE / Wi-Fi. Prețul este de aproximativ 870 euro pentru modelul LTE și 790 euro pentru modelul modelul Wi-Fi. Noile modele sunt disponibile pe site-ul Samsung și la distribuitorii offline din Coreea de Sud.

Cu ocazia lansării culorii Mystic Navy pentru seria Galaxy Tab S7, Samsung oferă diverse avantaje clienților care achiziționează unul din cele două modele. Primii 3.000 de cumpărători care achiziționează tabletele de pe site-ul Samsung sau Galaxy Campus Store vor primi o pungă cu sigla Adidas, un cupon pentru achiziționarea adidașilor Adidas Stan Smith și autocolante Disney.

Stan Smith – Stanley Roger Smith este un fost jucător american de tenis de câmp. A fost nr. 1 mondial și a câștigat două titluri de Grand Slam. A jucat și în România în finala cupei Davis contra lui Ilie Năstase și Ion Țiriac în 1972.

Un oficial de la Samsung Electronics a spus, conform Samsung Newsroom. Modelul Mystic Navy pe Galaxy Tab S7 și Galaxy S7+ a actualizat culorile, specificațiile, cât și utilizabilitatea. În acest fel va oferi o experiență de utilizare mai satisfăcătoare, reflectând tendința tot mai diversă de utilizare a tabletelor. Sperăm să experimentați un mediu de lucru mai inteligent și mai productiv și o viață de zi cu zi convenabilă și relaxată oricând și oriunde cu noile tablete Galaxy”.