Acasă Stiri Netflix confirmă compatibilitatea HDR cu Samsung Galaxy Note 8

Netflix confirmă compatibilitatea HDR cu Samsung Galaxy Note 8

Netflix a certificat cinci telefoane pentru streaming video HDR și Dolby Vision, ultimul venit în familia Samsung, Note 8, este printre aceste cinci telefoane alese de Netflix.

HDR sau High Dynamic Range, a fost de mult timp un cuvânt cheie în televiziune, dar de curând a făcut saltul spre spațiul mobil. Netflix este unul dintre puținele locuri în care puteți viziona conținut HDR pe telefonul dvs. smartphone și tocmai a mai adăugat alte dispozitive pe lista sa acceptată.

HDR pentru mobile funcționează în același mod ca și la TV; reglează luminozitatea ecranului în funcție de modul în care regizorul filmului a văzut că se potrivește pentru fiecare film sau video. Este proiectat pentru a oferi o imagine mult mai exactă decât cea dinamică standard.

Ca și cum Samsung Galaxy Note 8 nu ne-a făcut deja cu ochiul, acum phablet-ul emblematic a lui Samsung vine cu un alt avantaj datorită ecranului, suportă streaming video HDR de la Netflix.

Caracteristica va permite utilizatorilor de Samsung Galaxy Note 8 să vizioneze clipuri video, filme sau muzică în culori mai bogate și cu un contrast mai ridicat.

Netflix Inc. este o companie americană, fondată în 1997 cu sediul în Los Gatos, California, care se ocupă cu distribuirea și producția de filme on line. Din ianuarie 2016, Netflix a intrat pe piața de streaming video on demand online din România și Republica Moldova și este disponibil acum în peste 190 de țări și teritorii. Are peste 104 milioane de utilizatori în întreaga lume.

Potrivit paginii de suport a fluxului video de la Netflix, alte telefoane care primesc streaming HDR de filme și emisiuni de televiziune includ LG V30, Sony Xperia XZ Premium și Sony Xperia XZ1. Aceste dispozitive trebuie să ruleze cel mai recent firmware disponibil pentru redarea HDR, pentru a funcționa corect. Vă puteți bucura de streaming color bogat, cu condiția să aveți cea mai recentă versiune a aplicației Netflix 5.0 instalată.

Pagina de asistență Netflix arată, de asemenea, că LG G6 este singurul model Android care rulează Netflix în viziunea Dolby.

Samsung Galaxy Note 8 suportă numai HDR 10 și nu Dolby Vision.

Serviciu de streaming video rival a lui Netfix, Amazon Video suportă, de asemenea, conținut HDR 10, și oferă suport tehnic pentru  Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+. Amazon Video nu acceptă conținut Dolby Vision.

Un reprezentant Netflix a declarat că nu știe pentru moment dacă compania va oferi suport HDR pentru streaming și pe alte dispozitive Samsung.

Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 7 și Samsung Galaxy Tab S3 toate pot rula conținut HDR, dar pentru moment Netflix nu oferă suport tehnic pentru streaming pe aceste telefoane.

Galaxy Note 8 suportă HDR 10 și poate atinge o luminozitate de vârf de 1.200 de nits.

Samsung Galaxy Note 8 este scos la vânzare pe 15 septembrie în Marea Britanie și SUA, urmat de 22 septembrie în Australia. Telefonul va avea un preț atât de impresionant ca ecranul său, începând cu 930 dolari în Statele Unite, 870 de lire sterline în UK și 1.500 dolari australieni în Australia.

 

Stiri

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi lansată alături de seria Galaxy S22

În acest moment majoritatea privirilor sunt îndreptate spre evenimentul Samsung Unpacked din 11 august. Aici ar trebui să vedem debutul telefoanelor pliabile...

Galaxy A52 este primul telefon Samsung ce primește patch-ul din august 2021

Din nou, Samsung deschide balul și a devenit primul brand de smartphone-uri care a lansat o nouă actualizare de securitate. După lansarea...