New York Mets va avea pe arenă peste 1.300 de ecrane Samsung

250
New York Mets va avea pe arena peste 1300 de ecrane Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

New York Mets este o foarte cunoscută echipă americană de baseball. Acum Mets a anunțat că Samsung Electronics America va fi partener oficial pentru soluții de afișare și tehnologie al stadionului său de fotbal american. New York Mets și Samsung au semnat un acord pe mai mulți ani pentru a oferi o transformare completă a ecranelor celebrului său stadion. În acest fel va fi creată o experiență incredibilă pentru fanii echipei din New York.

Samsung – un lider în inovarea în domeniul semnalizării digitale – va aduce la viață viziunea Mets de a crea afișaje unice, cu portofoliul său de afișaje. În plus, Samsung va implementa pe stadionul Citi Field o platformă de gestionare a conținutului și serviciilor.

Baseball-ul este una dintre marile distracții istorice ale Americii. Datorită inovației de ultimă oră bazate pe afișare și date, deschidem o nouă eră captivantă care transformă experiența de joc și aduce fanii mai aproape de joc ca niciodată”. A spus Harry Patz Jr., Senior Vice President și General Manager, Display Division, Samsung Electronics America, conform Samsung Newsroom. „Tehnologia este esențială pentru modul în care fanii se bucură de sport. Suntem încântați să aducem portofoliul complet de display-uri, soluțiile și expertiza Samsung în lumea sportului”.

Ecrane Samsung 4K pe 4.000 m² pe stadionul Citi Field

Din momentul în care ajung pe stadion și până la final, fanii vor avea parte de joc într-un mod nou. Printre îmbunătățirile pentru 2022 care sunt așteptate se numără și peste 1.300 de ecrane LCD. Acestea vor asigura fanii că pe stadion nu ratează nicio fază. O nouă tabelă mai mare și îmbunătățită va fi instalată central pentru sezonul 2023 la Citi Field.

În calitate de partener complet de proiectare și construcție pentru proiectul Citi Field, Samsung va implementa întreaga gamă a portofoliului său de afișaje și soluții tehnologice în întregul stagiu pentru a crea primul loc conectat din Major League Baseball.

Stadionul Citi Field a fost inaugurat în 2009 și are o capacitate de aproximativ 45.000 de locuri. Construcția stadionului a costat aproximativ 900 milioane USD. Citi Field a fost scena All-Star Game în 2013 și World Series în 2015.

Modernizarea stadionului echipei New York Mets este programată să înceapă în 2022 și va dura doi ani. În urma acestui lucru stadionul Citi Field va fi cel mai avansat tehnologic din ligile majore. Când este finalizat, Citi Field va prezenta:

  • Peste 1.300 de ecrane LCD și 4.000 de metri pătrați de ecrane LED cu vizualizare directă în spațiile publice
  • Un sistem IPTV la nivel de stație, care poate afișa aproape 100 de canale de conținut sportiv și de divertisment
  • Se dublează numărul de sisteme de reluare cu încetinitorul și de trei ori mai multe camere pentru o acoperire sporită a jocului
  • Un tablou de bord îmbunătățit și complet actualizat pentru a afișa cea mai recentă tehnologie LED și a gestiona videoclipuri 4K

Un reper emblematic și un simbol istoric al orașului New York, Citi Field îi va întâmpina în viitor pe fani care vor putea să experimenteze una dintre distracțiile preferate ale Americii ca niciodată prin inovațiile Samsung.