Aplicația Newsmax+ este acum disponibilă pe Samsung Smart TV

228
Newmax+ Samsung Smart TV
Sursă foto: GooglePlay

Samsung aduce permanent noi programe pe televizoarele sale inteligente. Acum aplicația Newsmax+ este disponibilă pe televizoarele Samsung Smart TV. Astfel utilizatorii vor avea acces la filme, comedii, documentare, știri, divertisment și multe altele cu Newsmax+.

Deținut de compania Newsmax, canalul Newsmax TV este o rețea de televiziune americană conservatoare, potrivit SamLover. Talk-show-urile cu format de opinie politică domină rețeaua. În timpul săptămânii, canalul american difuzează o mulțime de formate de știri și discuții, iar în weekend, documentare și filme.

Newsmax a anunțat oficial că cea mai recentă aplicație de streaming video, Newsmax+, poate fi acum accesată de utilizatorii televizoarelor inteligente Samsung. Toate magazinele principale de aplicații TV au lansat Newsmax+, Samsung fiind cel mai recent care a făcut acest lucru. Mulți fani ai Newsmax+ au așteptat lansarea noii aplicații. De puțin timp platforme TV precum Google TV, Android TV, Apple TVOS și LG WebOS au avut acces la această aplicație de streaming video de știri Newmax+.

Puteți viziona canalul Newsmax din aplicația Newsmax+. Pentru a vă înscrie și a începe perioada de încercare gratuită, trebuie să vizitați mai întâi pagina de înscriere a NewsmaxPlus.com. Instalați cea mai recentă versiune din magazinul de aplicații Samsung ca al doilea pas. Puteți urma al doilea proces pe televizoarele inteligente Samsung și pe monitoarele inteligente care rulează pe Tizen OS. După ce ați introdus informațiile de conectare Newsmax+, tot ce trebuie să faceți este să urmăriți programul.

În timpul invaziei americane din Irak (2003) Greg Kelly a fost reporter încorporat în Divizia a 3-a de infanterie a US Army. A fost primul jurnalist care a transmis în direct imagini cu forțele militare americane care au ajuns la palatul prezidențial din Bagdad.

În plus, rețineți că Newsmax+ include acces la canalul Newsmax, care are o varietate de personalități din lumea TV. Amintim aici pe Greg Kelly, Eric Bolling, Greta Van Susteren, Rob Schmitt și mulți alții. În plus, Newsmax+ include oaspeți excelenți precum Dick Morris, Alan Dershowitz, Victor Davis Hanson, Mike Huckabee și Kari Lake.

În plus, puteți accesa filme de comedie, documentare, istorie, filme cu diferite tematici și multe altele cu abonamentul Newsmax+, pe lângă știri. Newsmax este al doilea cel mai de încredere canal de știri conservator pentru alegătorii republicani, după Fox News.