Nivelul de securitate Samsung Pay primește un rating de test „foarte bun”

467
Nivelul de securitate Samsung Pay
Sursa Foto: via phonearena.com

Securitatea sistemului mobil de plată Samsung Pay se află în categoria „foarte bun – very good”. Acest lucru a fost anunțat de gigantul high-tech sud-coreean într-o postare oficială. Potrivit postării, sistemul mobil de plată Samsung a obținut 450 de puncte din 500 la un test de securitate realizat de agenția independentă IT Accenture.

Suntem în siguranță cu plata mobilă. Rezultatul testului independent efectuat de IT Accenture demonstrează prioritatea mare pe care o are securitatea în dezvoltarea și funcționarea aplicației Samsung Pay. Evaluarea „foarte bine” subliniază rolul Samsung Pay ca soluție lider în plățile mobile„. A declarat Gerrit Povel, Vicepreședinte, Divizia Direct to Consumer la Samsung Germania, conform PhoneArena.

Securitate garantată cu Samsung Pay

IT Accenture are sediul în Irlanda și oferă „servicii de consultanță și inginerie clienților din întreaga lume”. În postarea sa, Samsung a declarat că sistemul său mobil de plată îndeplinește cerințele procedurii de testare în „toate aspectele testate”. Sistemul mobil de plată Samsung a fost testat în patru domenii:

  • Securitatea traficului de date între smartphone și bancă
  • Respectarea standardelor de programare sigură
  • Protecția datelor pe smartphone
  • Protecție împotriva atacurilor rău intenționate din partea terților.

În testele „securitatea traficului de date”, testerii au inspectat tipurile de algoritmi și protocoale de securitate implementate în sistemul de plată Samsung. Ei au examinat, de asemenea, modul în care sunt transmise datele sensibile și dacă aplicația are măsurile adecvate pentru a-și proteja utilizatorii de atacurile de tip man-in-the-middle, care controlează și manipulează traficul de date. Deci indiferent de ce fel de card de plată aveți în Samsung Pay sunteți în siguranță. Vedeți pe I❤️Samsung cum să adaugi carduri de credit în Samsung Pay pe telefonul Samsung Galaxy!

Majoritatea cardurilor au dimensiunile de 85,60 x 53,98mm și sunt rotunjite la colțuri cu o rază de 2,88 – 3,48mm. În 1949 Diners Club și American Express au lansat primul card bancar modern din plastic. A fost creat exclusiv pentru plățile în 27 de restaurante din New York.

În testul „conformitatea cu standardele de programare securizată” s-a verificat dacă Samsung Pay folosește metode de programare sigure și dacă există informații sensibile ascunse în codul sursă al aplicației. În timpul testelor de „verificare a protecției datelor”, experții au testat cât de sigur stochează aplicația Samsung datele sensibile și dacă aceste date sunt protejate de terți. Aplicația a fost testată și împotriva atacurilor de uzurpare a identității. Acestea sunt atacuri în care utilizatorul a fost păcălit să folosească Samsung Pay pe aplicații sau site-uri web false.