Starul pop Noa Kirel a lansat un nou single împreună cu Samsung

344

Starul israelian de muzică pop Noa Kirel a colaborat cu Samsung pentru noul său single „Thought About That”. Melodia este cel mai nou cântec în limba engleză a lui Noa Kirel și parte a eforturilor ei de a atrage atenția globală. Vedeta din Israel folosește în noul clip video un smartphone Samsung Galaxy S21+, ca parte a sponsorizării Samsung.

Noa Kirel încă servește în armată, dar găsește modalități de a-și promova noul single în limba engleză „Thought About That”. Luna trecută, ea a fost pe scenă la recentul concurs Miss Univers din Eilat, cântând „Bad Little Thing”, conform site-ului TimeofIsrael. Recent a fost și la Centrul Medical Sheba, realizând un videoclip Tik Tok cu Aya Abecassis, în vârstă de 12 ani, dansând și cântând cu un pacient suferind de cancer.

Samsung Galaxy S21+ într-un clip video alături de Noa Kirel

Noa Kirel se gândește la tipul de mesaj pe care îl transmite tinerelor de vârsta ei și mai mici. „Am împlinit 20 de ani anul acesta și este important ca muzica mea să inspire tinerele femei să fie independente și să se apere”.  A spus ea într-un comunicat. „Thought About That” a fost produs în colaborare cu mai mulți compozitori din SUA, datorită contractului ei cu Atlantic Records, semnat vara trecută.

În videoclip, puternic inspirat din lumea științifico-fantastică, asemănător „Dunelor”, apare și smartphone-ul Samsung Galaxy S21+ cu Noa Kirel în prim plan. Kirel a fost citată de The Hollywood Reporter drept „cea mai mare vedetă pop a Israelului”. Ea a primit patru premii MTV EMA și a fost în juriu la Israel’s Got Talent.

Israelul are 140 de oameni de știință, tehnicieni și ingineri la 10.000 de angajați! Este cel mai mare număr din lume, pentru comparație, SUA are 85 la 100.000. Oamenii de știință din Israel au primit opt premii Nobel în diferite domenii.

„Thought About That” este al treilea single internațional lansat de Noa Kirel. Cântecul a fost lansat în premieră pe 12 ianuarie 2022. În videoclipul sponsorizat de Samsung apare și smartphone-ul emblematic al companiei, Galaxy S21+. Noa Kirel a comentat despre colaborare cu Samsung: „Din domeniul din care vin, din pop, este ceva foarte comun. Astăzi toată industria funcționează așa și eu fac parte din ea. Nu o văd ca o rușine, dimpotrivă. Este o onoare că o mare companie cooperează cu mine”.