Acasă Stiri Samsung prezintă noi concepte de ceasuri la Baselworld 2017

Samsung prezintă noi concepte de ceasuri la Baselworld 2017

La Basel, în Elveția are loc o ediție aniversară a salonului mondial de orologerie și bijuterie ”Baselworld 2017”. Este ediția cu numărul 100, și se desfășoară în perioada 23-30 martie 2017.

Participă la acest salon cei mai mari producători de ceasuri și bijuterii din lume pentru a prezenta cele mai noi creații din aceste domenii.

Samsung participă la salonul Baselworld din acest an, cu exponate care fac o legătură între arta tradițională a ceasurilor elvețiane și tehnologia sa inovatoare.

Trei modele de concept sunt prezentate de Samsung bazate pe Samsung Gear S3, și noi brățări cu diferite variații de culoare.

Renumitul designer elvețian pentru ceasuri de lux, Yvan Arpa va prezenta cele trei concepte bazate pe Gear S3.

 Baselworld Watch și Jewellery Show este organizat în fiecare primăvară în orașul Basel, Elveția. Cuprinde aproximativ 2.100 de expozanți din peste 45 de țări, branduri de ceasuri și bijuterii precum și companii specializate în pietre prețioase. Istoria salonului datează din 1917. Elveția este cel mai mare exportator de ceasuri din lume. 

Primul exemplar bazat pe Samsung Gear S3, pare a fi la prima vedere mai degrabă un ceas tradițional, cu măiestrie și precizie elvețiană în ce privește mecanismul interior și cadranul.

Al doilea ceas este o actualizare din mai multe puncte de vedere a lui Gear S3.

Al treilea model este o versiune modificată a lui Samsung Pocket Gear S3.

Cooperarea cu designerul elvețian Yvan Arpa a fost un reper important în eforturile depuse de Samsung, pentru a împinge spre viitor tradiția fabricării ceasurilor și promovarea în continuare a inovațiilor.

La Baselworld, de asemenea, sunt prezentate noi brățări și variații de culoare suplimentare care au fost lansate recent pentru Samsung Gear S3.

În plus, Samsung va anunța un pachet de beneficii pentru proprietarii de Gear S2 și Gear S3. Acesta conține diverse aplicații pentru utilizator – cum ar fi Spotify sau NEST.

În plus, proprietarii de Samsung Gear S2 se vor bucura de actualizări la altimetru, barometru și o versiune nouă pentru aplicația S -Sănătate.

Younghee Lee, Executive Vice President al Global Marketing, Mobile Communications Business la Samsung Electronics a spus:

„Un ceas este mai mult decât un gardian al timpului. Ceasul întruchipează, stilul personal și propriile interese. Samsung Gear S3 ridică practic stilul și inovația la nivelul următor și este, un tribut adus orologeriei de calitate la Baselworld. Gear S3 este mai mult decât un ceas, este o formă perfectă, proiectată și creată de noi pentru iubitorii de ceas și pasionații de artă”.

„Prezența Samsung la Baselworld este o dovadă a fuziunii în curs de desfășurare a lumii artei cu cea a orologeriei“, a spus și designerul Yvan Arpa, implicat în procesul de proiectare la Gear S3. „Samsung este hotărâtă să depună eforturi pentru a încuraja înaltă calitate a orologeriei în toată diversitatea ei și, în același timp, să continue moștenirea și evoluția industriei de orologerie.“ A încheiat Yvan Arpa.

Stiri

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai...

Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită...

Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua...

JBL a împlinit 75 de ani: un brand care a făcut istorie

Printre aniversările acestui 2021 merită menționat și cei 75 de ani ai lui companiei JBL. La mulți ani! Brandul american, născut în...

Virgin Media O2 UK testează echipamente de rețea Samsung 4G și 5G

Samsung a anunțat o înțelegere pentru furnizarea de echipamente de rețea compatibile Open RAN pentru testele 4G și 5G efectuate de Virgin...

Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 pentru Galaxy A52s. Mid-rangerul oferă, fără îndoială, cel mai bun...

Samsung SDI se asociază cu Stellantis pentru o fabrică de baterii în SUA

Samsung SDI a semnat un acord cu Stellantis pentru a forma o societate mixtă, pentru a construi o fabrică de baterii pentru...