Acasă Stiri Samsung prezintă noi concepte de ceasuri la Baselworld 2017

Samsung prezintă noi concepte de ceasuri la Baselworld 2017

La Basel, în Elveția are loc o ediție aniversară a salonului mondial de orologerie și bijuterie ”Baselworld 2017”. Este ediția cu numărul 100, și se desfășoară în perioada 23-30 martie 2017.

Participă la acest salon cei mai mari producători de ceasuri și bijuterii din lume pentru a prezenta cele mai noi creații din aceste domenii.

Samsung participă la salonul Baselworld din acest an, cu exponate care fac o legătură între arta tradițională a ceasurilor elvețiane și tehnologia sa inovatoare.

Trei modele de concept sunt prezentate de Samsung bazate pe Samsung Gear S3, și noi brățări cu diferite variații de culoare.

Renumitul designer elvețian pentru ceasuri de lux, Yvan Arpa va prezenta cele trei concepte bazate pe Gear S3.

 Baselworld Watch și Jewellery Show este organizat în fiecare primăvară în orașul Basel, Elveția. Cuprinde aproximativ 2.100 de expozanți din peste 45 de țări, branduri de ceasuri și bijuterii precum și companii specializate în pietre prețioase. Istoria salonului datează din 1917. Elveția este cel mai mare exportator de ceasuri din lume. 

Primul exemplar bazat pe Samsung Gear S3, pare a fi la prima vedere mai degrabă un ceas tradițional, cu măiestrie și precizie elvețiană în ce privește mecanismul interior și cadranul.

Al doilea ceas este o actualizare din mai multe puncte de vedere a lui Gear S3.

Al treilea model este o versiune modificată a lui Samsung Pocket Gear S3.

Cooperarea cu designerul elvețian Yvan Arpa a fost un reper important în eforturile depuse de Samsung, pentru a împinge spre viitor tradiția fabricării ceasurilor și promovarea în continuare a inovațiilor.

La Baselworld, de asemenea, sunt prezentate noi brățări și variații de culoare suplimentare care au fost lansate recent pentru Samsung Gear S3.

În plus, Samsung va anunța un pachet de beneficii pentru proprietarii de Gear S2 și Gear S3. Acesta conține diverse aplicații pentru utilizator – cum ar fi Spotify sau NEST.

În plus, proprietarii de Samsung Gear S2 se vor bucura de actualizări la altimetru, barometru și o versiune nouă pentru aplicația S -Sănătate.

Younghee Lee, Executive Vice President al Global Marketing, Mobile Communications Business la Samsung Electronics a spus:

„Un ceas este mai mult decât un gardian al timpului. Ceasul întruchipează, stilul personal și propriile interese. Samsung Gear S3 ridică practic stilul și inovația la nivelul următor și este, un tribut adus orologeriei de calitate la Baselworld. Gear S3 este mai mult decât un ceas, este o formă perfectă, proiectată și creată de noi pentru iubitorii de ceas și pasionații de artă”.

„Prezența Samsung la Baselworld este o dovadă a fuziunii în curs de desfășurare a lumii artei cu cea a orologeriei“, a spus și designerul Yvan Arpa, implicat în procesul de proiectare la Gear S3. „Samsung este hotărâtă să depună eforturi pentru a încuraja înaltă calitate a orologeriei în toată diversitatea ei și, în același timp, să continue moștenirea și evoluția industriei de orologerie.“ A încheiat Yvan Arpa.

Stiri

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi lansată alături de seria Galaxy S22

În acest moment majoritatea privirilor sunt îndreptate spre evenimentul Samsung Unpacked din 11 august. Aici ar trebui să vedem debutul telefoanelor pliabile...

Galaxy A52 este primul telefon Samsung ce primește patch-ul din august 2021

Din nou, Samsung deschide balul și a devenit primul brand de smartphone-uri care a lansat o nouă actualizare de securitate. După lansarea...