Noi mărci comerciale pentru Samsung,  Galaxy J7 Aura și J3 Aura

1720
Samsung a înregistrat o nouă marcă comercială în SUA pentru două noi modele de smartphone-uri din seria Galaxy J, Samsung Galaxy J7 Aura și Galaxy J3 Aura. Cel mai probabil Samsung va introduce seria Galaxy J 2018 în doar câteva săptămâni. Așa cum s-a întâmplat cu seria Galaxy A, compania va schimba numele modelelor din seria J, deoarece Samsung Galaxy J4, J6 și J8 au primit deja certificarea Wi-Fi. Cu toate acestea, pe lângă aceste trei modele certificate de Wi-Fi, Samsung mai are pe țeavă și alte smartphone-uri din seria J, Galaxy J3 și J7 sunt așteptate să iasă și ele la suprafață. Nu mai departe de luna trecută am scris despre câteva noi dispozitive, printre care Samsung Galaxy J3 Top, Galaxy J3 Orbit și Galaxy J3 Star. Toate sunt modele ieftine din gama entry-level. În plus, am mai aflat că avem și un Galaxy J7 Crown și Galaxy J7 Star. De câteva zile Samsung a lansat modelul Galaxy J7 Duo în India. Astăzi, încă două modele Galaxy J au apărut în mediul online, deoarece Samsung a depus o marcă comercială la United States Patent and Trademark Office (USPTO) pentru numele Galaxy J7 Aura și Galaxy J3 Aura. Mărcile au fost înregistrate la 6 aprilie 2018 și au fost descoperite de site-ul olandez Mobiel Kopen. Ambele mărci sunt clasificate ca „telefoane mobile, smartphone-uri”.

USPTO are sediul central în Alexandria, Virginia. Are filiale în Dallas, Denver, Detroit și Silicon Valley. USPTO are peste 12.000 de angajați, inclusiv ingineri, oameni de știință, avocați, analiști, specialiști în computere, care lucrează pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuală din S.U.A..Director este Andrei Iancu.

Am scris cândva despre gama Galaxy J, o gamă iubită de utilizatori mai ales prin prisma raportului specificații-preț, că este una foarte alambicată, cu multe telefoane și multe denumiri. De cele mai multe ori aceste denumiri sunt specifice unei anume rețele de telefonie mobilă din țara unde este lansat smartphone-ul. Ele au în general aceleași specificații, schimbarea apare doar în cuvântul de la sfârșitul denumirii. În Statele Unite și nu numai, operatori diferiți de telefonie mobilă folosesc nume diferite pentru același telefon. Prin urmare, Galaxy J7 Aura ar putea foarte bine avea specificațiile noului Galaxy J7 Duo. Galaxy J7 Crown poate fi, de asemenea, același tip de telefon, deși acestea sunt doar speculații pentru acum. Oricum, Samsung pare să fie gata să lanseze întreg portofoliul smartphone-urilor Galaxy J 2018.
SURSĂLetsgoDigital