Galaxy Note 10 Lite și Galaxy A72 primesc actualizarea stabilă One UI 4.0

399
Samsung Galaxy Note 10 Lite si Galaxy A72 primesc One UI 4.0
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung a început lansarea actualizării One UI 4.0 pentru multe dintre produsele sale emblematice în ultimele săptămâni. Producătorul coreean trimite acum actualizarea stabilă One UI 4 către Galaxy Note 10 Lite și Galaxy A72. În curând așteptăm ca noua interfață bazată pe Android 12 să ajungă și pe modelele Galaxy A52 de anul trecut.

Utilizatorii de Galaxy Note 10 Lite din Franța și Spania primesc acum actualizarea cu versiunea de firmware N770FXXU8FUL7. Conform stilului Samsung, mai multe regiuni ar trebui să urmeze exemplul în zilele următoare. Actualizarea vine la pachet cu actualizarea de securitate din ianuarie 2022. Galaxy S10 Lite nu a mai primit o continuare pentru că a fost succedat de Galaxy S20 FE.

Între timp, actualizarea stabilă la interfața Samsung One UI 4.0 a fost lansată și pentru Smasung Galaxy A72. Modelul superior mid-range primește în acest sens versiunea de firmware A725FXXU4BULA. Clienții din Rusia sunt primii care beneficiază de această actualizare. Sigur că o lansare mai largă este la orizont. Cu toate acestea, conform Android Headlines, această actualizare include patch-ul de securitate din decembrie 2021.

Galaxy Note 10 Lite și Galaxy A72 primesc One UI 4.0

Actualizarea Samsung One UI 4.0 reîmprospătează interfața de utilizare a majorității aplicațiilor Samsung. În același timp adaugă noi opțiuni de personalizare prin widget-uri și teme de culoare Material You. Este posibil ca noua interfață pe Galaxy S10 Lite să nu arate chiar la fel cu One UI 4.0 pe modelele emblematice recente. Același lucru este valabil și pentru Samsung Galaxy A72. Oricum, este un plus evident pentru ambele modele.

Lite este un cuvânt care înseamnă un produs mai puțin avansat, mai simplu decât versiunea originală. Eticheta Lite se pune unui produs mai slab în calorii (specificații) sau ca structură decât produsul original utilizat pe scară largă.

Samsung Galaxy S10 Lite a fost lansat în februarie 2020 cu un ecran de 6,7 inch Super AMOLED Plus. Sistemul de operare Android 10 și interfața One UI 2 sunt la bord. Smartphone-ul va primi Android 11 și Android 12.

Samsung Galaxy A72 a fost lansat anul trecut cu sistemul de operare Android 11 la bord, însoțit de interfața Samsung One UI 3.1. Smartphone-ul are un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,7 inch și va primi trei actualizări majore ale sistemului de operare Android în viitor.

Ca de obicei, puteți verifica dacă există noi actualizări din aplicația Setări de pe telefon sau puteți aștepta să sosească notificarea de actualizare. Dacă nu ați văzut încă notificarea de actualizare pe Galaxy Note 10 Lite sau Galaxy A72, accesați Setări –> Actualizare software pentru a o verifica manual. Dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.