Samsung Galaxy Note 7 – Scanarea irisului, un plus de securitate pe mobil

1435

Securitate – una dintre cele mai mari probleme din punct de vedere tehnologic.

Folosim dispozitive mobile pentru a transfera bani, pentru a plăti facturile și chiar pentru informațiile noastre de sănătate.

Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor nu doresc să-și petreacă timpul gândindu-se la securitatea dispozitivului lor.

Cei mai importanti producatori de dispozitive mobile încep să integreze caracteristici de securitate, cum ar fi autentificarea biometrică cu doi factori pentru dispozitive mult mai sigure.

Samsung Electronics este unul dintre acești furnizori de soluții de telefonie mobilă. Compania utilizează amprente digitale sau scanări ale irisului pentru o securitate optimă în noile sale dispozitive.

Cu această tehnologie de securitate, de identificare, deveniți literalmente parolă, pentru a vă proteja informațiile personale și financiare.

Securitate biometrică în telefonia mobile a fost utilizată încă din 2011 prin amprenta digitală.

Dacă la început, tehnologiile de amprente digitale au fost o modalitate de a debloca dispozitivele, astăzi ele devin perfect integrate în platforme și servicii de telefonie mobilă. Serviciul de plată mobil, Samsung Pay, este un bun exemplu.

Scanarea irisului sporește și îmbunătățește securitatea dispozitivelor mobile fiind ușor de utilizat. Deoarece irisul uman este atât de complex, este foarte greu de reprodus cu exactitate, ceia ce face din scanarea irisului, una din cele mai sigure tehnologii de securitate.

Irisul are 266 de caracteristici unice, în timp ce amprenta digitală doar 40.

Tehnologia de scanare a irisului de pe Samsung Galaxy Note 7 este impresionantă prin ușurința și viteza de utilizare. Este mai sigură decât la generațiile anterioare, schimbând complet sistemul și securitatea unui mobil așa cum îl cunoașteam până acum, Samsung impunând un standard foarte ridicat în protecția dispozitivelor sale.

scanare-iris-samsung

SURSĂSamsung News